Beşiktaş Rafa Silva’yı önce uçağa bindirdi, sonra KAP’a bildirdi!

Beşiktaş'ın kadrosuna katma konusunda anlaşmaya vardığı Rafa Silva İstanbul'a geldi. Oyuncu uçaktayken Beşiktaş KAP bildiriminde bulundu. Portekizli İstanbul'a indikten sonra kendisini karşılamaya gelen taraftarları yeni sezon formasıyla selamladı.

Spor 25 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Rafa Silva'nın İstanbul uçuşu başladı.

Beşiktaş’ın transferde el sıkıştığı Portekizli futbolcu Rafa Silva siyah-beyazlılara imza atmak için İstanbul’a geliyor.

Rafa Silva Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel’le birlikte bindiği uçaktan poz verdi. İkilinin Portekiz’de başlayan uçuşu akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nde sona erecek.

Rafa Silva’nın adı Galatasaray ve Fenerbahçe’yle de anılmış, Jose Mourinho kendisine sorulduğunda “Galatasaray ilgileniyor” diyerek Rafa Silva’yla ilgili görüş açıklamıştı.

KAP bildirimi geldi

Beşiktaş, anlaşmaya vardığı yıldız oyuncu Rafa Silva için KAP’a bildirimde bulundu. Siyah-beyazlıların kamuyu aydınlatma metninde şu ifadeler kullanıldı:

“Profesyonel futbolcu Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva’nın transferi konusunda oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır.”

Son 8 yılı ülkesinde Benfica’da geçiren Rafa Silva, geçen sezon tüm kulvarlarda 52 maçta 22 gol atıp 15 kez de gol pası verdi. Profesyonel kariyerine Feirense’de başlayan ve daha sonra Braga ile Benfica’da oynayan 31 yaşındaki futbolcu, kariyerinde ilk defa Portekiz dışında bir ülkede forma giyecek.

Yeni sezon formasını giydi, havalimanında üçlü çektirdi

Rafa Silva taraftarlara üçlü çektirdi.

Rafa Silva Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne ikinci başkan Hüseyin Yücel ve yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar ile birlikte indi. Beşiktaş’ın yeni sezon formasını  giyerek havalimanından çıkan Rafa Silva karşılamaya gelen taraftarlarla buluştu.

Karşılama için teşekkür eden Portekizli, “Burada olmak benim için çok önemli. Sayın başkan yardımcımıza çok teşekkür ediyorum, bana güvendi. Taraftarlarımızla beraber zaferler kazanmak için buradayım” dedi. Feyyaz Uçar ise Rafa Silva’yı uzun süren görüşmelerin ardından İstanbul’a getirdiklerinin altını çizdi.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel transferlerin devam edeceğine dikkati çekerek, “Hayırlı olsun. Bugünler daha kötü günlerimiz, daha iyi günler göreceğiz. Hep beraber burada daha çok buluşacağız” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş-Brad Friedel birlikteliği resmileştiBeşiktaş-Brad Friedel birlikteliği resmileşti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.