Beşiktaş’a Pendikspor maçı öncesi Salih şoku

Bu akşam Pendikspor'la karşılaşacak Beşiktaş'ta maç kadrosu açıklandı. Salih Uçan'ın sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadığı belirtildi.

Spor 20 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Beşiktaş'ta Salih sakatlandı.

Salih Uçan Beşiktaş kadrosunda orta saha rotasyonunun değerli parçalarından biri. Sakatlıkların fazlasıyla yaraladığı takımda Salih, daha değerli hale geldi. Son olarak dizinden sakatlanan Amir Hadziahmetovic sezonu kapamış, daha önce sakatlanan Alex Oxlade Chamberlain’in de uzun süre sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Bu durumda Salih’in değeri bir kat daha artmıştı.

Ancak bu akşam ligin 21. haftasında oynanacak Pendikspor maçı öncesi Salih’ten Beşiktaş’a kötü haber geldi. Maçın kadrosu açıklanırken Salih’in sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadığı bilgisi verildi. Yapılan açıklamada “Futbolcumuz Salih Uçan, sağ uyluk üst iç adalesinde (adduktor longus) gerilme ve ödem saptanması nedeniyle Futbol takımımızın Siltaş Yapı Pendikspor ile oynayacağı maçın kadrosunda yer almamıştır” dendi.

Salih bu sezon siyah-beyazlı formayla çıktığı 27 maçta 3 gol atmış ve 5 asist yapmıştı. Kara Kartal’ın Pendik’le oynayacağı maç saat 19.00’da.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.