Beşiktaş’ın Rebic videosunda takdir edilesi detay

Süper Lig’in iddialı ekiplerinden Beşiktaş yeni sezon yapılanması kapsamında Hırvat hücum oyuncusu Ante Rebic’i transfer etti. Rebic’in duyurulduğu videoda rakiplere mesajdan ziyade çok daha önemli bir konuya dikkat çekildi: SMA hastalığı.

Spor 1 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Ante Rebic Beşiktaş'ın yeni hamlelerini sevinçle karşıladı.

Gösterişli transferler, rakiplere gönderme içeren açıklama videoları, taraftarı kaba tabirle gaza getiren yıldızları uçaktan indirmek… Beşiktaş, Milan gibi önemli bir takımdan Ante Rebic gibi önemli bir oyuncuyu transfer etti. Ancak Kara Kartal, sosyal medya hesaplarından yayınladığı duyuru videosunda rakiplerine mesaj vermekten, taraftarını harekete geçirmekten ziyade önemli bir detaya yer verdi. Rebic’in Dolmabahçe’de görüldüğü ve çeşitli pozlar verdiği videonun sonunda SMA hastalığına dikkat çekildi. Videoda “SMA hastalığı genetik tarama yoluyla tespit edilmektedir. Sadece kan vererek taşıyıcı olup olmadığınızı öğrenebilir, SMA hastalığıyla mücadelede birinci adımı atabilirsiniz” denildi.

İşte Rebic’in maliyeti

29 yaşındaki oyuncunun kulüp kariyerinde 313 müsabakada 73 gol attı. KAP’a yapılan açıklamada oyuncuyla 2 senelik anlaşma yapıldığı belirtilirken senelik net 2.5 milyon Euro ve net 280 bin Euro imza parası ödeneceği belirtildi. Ayrıca maçta aldığı süreye bağlı olarak da azami net 10 bin Euro kazanacağı açıklandı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.