Beşiktaş’ta 3 sakatlık birden

Beşiktaş Kulübü, Sakaryaspor’la oynanan hazırlık maçında sakatlık yaşayan Jean Onana ve Yakup Arda Kılıç’la beraber Kosova Milli Takımı’nda sakatlanan Milot Rashica ile alakalı açıklama yayınladı.

Spor 22 Kasım 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Beşiktaş'tan 3 sakat futbolcuya dair açıklama.

Beşiktaş’ta sakatlıklar milli ara öncesi bir hayli baş ağrıttı. Kara Kartal arada da bu sıkıntılardan kurtulabilmiş değil. Sakaryaspor’la oynanan özel maçta Jean Onana ve Yakup Arda Kılıç sakatlandı. Kanat oyuncusu Milot Rashica da milli takımı Kosova’da sakatlık geçirdi. Onana’nın MR çekimi sonucunda uyluk üst adalesinde gerilme ve kanama tespit edildiği belirtildi. Yakup Arda’nınsa uyluk arka adalesinde gerilme ve kanama saptandığı belirtildi. Rashica için “Kosova Milli Takımı’nın 17 Kasım’da gerçekleştirdiği antrenmanda sağ uyluk iç adalesinde ağrı hisseden Milot Rashica’nın uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edilmiştir.” açıklaması yapıldı. Üç futbolcunun da tedavilerine başlandığı belirtildi.

Hasan Arat PSG ile görüşecek, Adalı'dan kapasite artırma vaadi...Hasan Arat PSG ile görüşecek, Adalı’dan kapasite artırma vaadi…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.