Beşiktaş’tan ayrıldı, Romanya’da kulüp satın alıyor

Sergio Ramos transferi gerçekleşmediği için Beşiktaş'ta asbaşkanlık görevinden ayrılan Serhan Çetinsaya FC Universitatea Cluj takımının sahibi olmak üzere.

Spor 14 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Serhan Çetinsaya, Sergio Ramos transferi konusunda Başkan Ahmet Nur Çebi ile ters düşüp istifa etmişti.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’taki asbaşkanlık görevinden ayrılan Serhan Çetinsaya’nın Romanya Süper Lig takımlarından Universitatea Cluj takımına talip olduğu belirtiliyor. ProSport sitesinde yer alan habere göre; bir grup Türk yatırımcının FC Universitatea Cluj kulübü ile ortak olmak için görüşmelere başladığı belirtildi.

Haberde, bu yatırımcılar arasında Beşiktaş eski asbaşkanı Serhan Çetinsaya ile Trabzonspor kulübünün eski bir yöneticisinin olduğu iddia edildi. Türk yatırımcıların, Universitatea Cluj kulübünün başkanı Radu Constantea ile görüşmelere başladıkları ve bu görüşmelerin de yaklaşık olarak bir aydır devam ettiği belirtildi.

‘Var bir hayalimiz’

Başkan Radu Constantea ile görüşen Çetinsaya, FC Universitatea Cluj ile Petrolul Ploiești arasında 0-0 berabere biten karşılaşmayı izledi. Cluj stadının içinden bir paylaşım yapan Serhan Çetinsaya, “Var bir hayalimiz” dedi. FC Universitatea Cluj kulübü, Romanya Ligi’nde 16 maç sonunda topladığı 20 puanla 9. sırada yer alıyor.

Serhan Çetinsaya Sergio Ramos gerçeklerini anlattı: AnlaşmıştıkSerhan Çetinsaya Sergio Ramos gerçeklerini anlattı: Anlaşmıştık

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.