Beşiktaş’tan korkutan Aboubakar açıklaması

Beşiktaş Spor Kulübü, deneyimli golcüsü Vincent Aboubakar’ın dünkü antrenman ardından karın ağrısı ve yüksek ateş şikayetiyle geceyi hastanede geçirdiğini açıkladı.

Spor 29 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Beşiktaş'a bir kötü haber de Aboubakar'dan.

Son dönemin sorunlu takımlarından Beşiktaş’ta baş ağrıtıcı bir sakatlık gelişmesi daha yaşandı. Golcü oyuncu Vincent Aboubakar’ın dün geceyi hastanede geçirdiği belirtildi. Yapılan açıklamada “Futbol A Takımımızın 28 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirdiği antrenmanın ardından karın ağrısı ve yüksek ateş şikayeti olan futbolcumuz Vincent Aboubakar, geceyi Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde geçirmiştir. Aboubakar’ın tanı ve tedavi süreci devam etmektedir” denildi.

Beşiktaş Süper Lig’de yarın 20.00’de Gaziantep FK’yı ağırlayacaktı. Kara Kartal bu maçta Galatasaray ve Bodo/Glimt mağlubiyetlerinin yaralarını sarmayı hedefliyordu. Ancak takımda bilhassa stoper bölgesindeki sakatlıklar can sıkıyordu. Omar Colley, Daniel Amartey, Eric Bailly gibi isimlerin yokluğunda Necip Uysal’ın stoperde forma giyeceği konuşuluyordu. Şimdi de Aboubakar’dan gelen haberle hücum bölgesinde doldurulması gereken bir boşluk ortaya çıktı. Aboubakar, bu sezon takımıyla beraber çıktığı 18 maçta 11 gol attı ve 3 asist yaptı.

Beşiktaş'ta kötü haberler bitmiyor! 2 sakat dahaBeşiktaş’ta kötü haberler bitmiyor! 2 sakat daha

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.