Beşiktaş’ta seçim ateşi yanıyor! Hasan Arat kibriti çaktı

Beşiktaş'ta başkanlığa adaylığını açıklayan Hasan Arat, Ahmet Nur Çebi'ye seslenerek olağanüstü seçim çağrısı yaptı: Kaybedecek zaman yok...

Spor 24 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Hasan Arat, Beşiktaş'ın kaybedecek bir dakikası olmadığını söyledi.

Beşiktaş yönetimi sallanıyor. Bu sezon özellikle transferde yaşanan gecikme ve alınan oyuncuların yetersiz görünmesi taraftarın Ahmet Nur Çebi yönetimine tepki göstermesine neden oldu. Dusan Tadic’in Fenerbahçe’ye, Halil Dervişoğlu’nun Galatasaray’a kaptırılması buna tuz biber ekti. Pendikspor maçının uzatmalarında gelen beraberlik golü sonrası Beşiktaş Stadı ‘Yönetim istifa’ sesleriyle inledi.

Gece yarısı açıklaması istifa getirdi... Beşiktaş'ta neler oluyor?Gece yarısı açıklaması istifa getirdi… Beşiktaş’ta neler oluyor?

Sergio Ramos’u Beşiktaş’a gelmeye ikna eden Ramos’u ikna eden yönetici Serhan Çetinsaya, başkan Çebi’den veto yiyence istifasını verdi. Yaşanan gelişmelerin ardından Beşiktaş’ta yapılacak ilk seçimde aday olacağını daha önce açıklayan Hasan Arat, yönetime olağanüstü seçim çağrısında bulundu. Arat, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şöyle yazdı: “Beşiktaşımızda süregelen gelişmeler onarılamaz bir güvensizlik yaratmıştır. Camiamız uzun süredir huzursuz ve endişelidir. Beşiktaşımızın, mevcut yönetimle kaybedecek bir günü daha yoktur.”

Beşiktaş'ta muhalifler ayakta, yönetim savunmadaBeşiktaş’ta muhalifler ayakta, yönetim savunmada

Kulübün sorunlarına yönelik çözümleri bulunduğunu belirten Arat, “Beşiktaş Yönetim Kurulu’nu, Olağanüstü Seçimli Kongre kararı almaya davet ediyorum. Camiamız müsterih olsun; Beşiktaşımızın tüm sorunlarını çözmeye hazırız” dedi. Süleyman Seba yönetimlerinde yer alan Hasan Arat, 1999 yılındaki seçimde başkanlığa da aday olmuştu. Ancak seçimi Serdar Bilgili kazanmıştı. O günden sonra sessizliğe bürüne Arat, bu yılın başlarında yeniden aday olacağını duyurmuştu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.