Biber gazlı saldırıya uğramıştı, hayali Konya maçında gerçek oluyor

Bursa’da kaldırımda oturduğu esnada bisikletli bir şahsın biber gazlı saldırısına uğrayan 9 yaşındaki Yusuf Emir Bolat, Trabzonspor-Konyaspor maçını stadyumdan takip edecek.

Spor 10 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Biber gazlı saldırıya uğrayan 9 yaşındaki Bolat Trabzon'da.

Yusuf Emir Bolat, Bursa’da bir kaldırım taşında yanında arkadaşı üstünde Trabzonspor formasıyla oturduğu esnada oradan geçen bisikletli bir şahsın saldırısına uğradı. Trabzonspor Futbol Okulu’nda top koşturan 9 yaşındaki Yusuf hastanede 1 gün tedavi olduktan sonra taburcu edilirken saldırıyı gerçekleştiren Veysel İ. çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Trabzonsporlu Yusuf, Başkan Ertuğrul Doğan’ın davetlisi olarak 12. haftadaki Konyaspor maçını annesi Sonay Baş ile tribünden takip edecek. Bolat futbolculardan Uğurcan Çakır ve Bakasetas’la da tanışacak. Büyük heyecan öncesi AA muhabirine konuşan Bolat “Trabzonspor stadına gideceğim için çok heyecanlıyım. Maça gittiğimde özellikle Uğurcan Çakır ve Bakasetas’ı görmek istiyorum. Hayalimi gerçekleştirmek için Trabzon’a gidiyorum.” diye konuştu.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başkanlarına ağır fatura yolda! İşte alacakları cezalarFenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başkanlarına ağır fatura yolda! İşte alacakları cezalar

Anne Sonay Baş, Başkan Doğan’ın daveti üzerine “Bize bu kadar sahip çıkılacağını tahmin etmiyordum. Başta Ertuğrul Doğan olmak üzere buradaki Trabzonspor Derneği yetkilileri ile yanımızda duran herkese çok teşekkür ediyorum. Tanıyan tanımayan herkes yanımızda oldu. Şüphelinin 3 gün sonra yakalandığı haberinden sonra kendimize geldik. Çünkü 3 gün boyunca Yusuf çok tedirgindi. Sonrasında güzel gelişmeler oldu. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Yusuf’u maça davet etti. Uçak biletlerimiz alındı, otel rezervasyonumuz yapıldı. Hem oğlumun hayaliydi hem de benim hayalimdi. Bu şekilde gitmek çok gurur verici. Oğlum sayesinde ben de aslında statta maç izleme hayalimi gerçekleştireceğim. Çok heyecanlıyız, mutluyuz, gururluyuz.” dedi.

Türkiye Kupası'nda 4. tur eşleşmeleri belli oldu: Trabzonspor'a ÇorumTürkiye Kupası’nda 4. tur eşleşmeleri belli oldu: Trabzonspor’a Çorum

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.