Bir garip kavga iddiası! Sharika ile Pique yine sahnede

11 yıllık ilişkilerini bitiren Shakira ve Gererd Pique bir kez daha konuşuluyor. İddiaya göre Shakira'nın kardeşi Pique ile yumruk yumruğa kavga etti.

Spor 5 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Pique'den ayrılan Shakira Miami'ye taşındı. İkilinin Miami'de kavga ettiği ileri sürülüyor.

Eski Barcelonalı Gerard Pique ile şarkıcı Shakira 11 yıllık ilişkilerini geçen yıl bitirdi. Ama onlarla ilgili dedikodular bitmek bilmiyor. Shakira, geçtiğimiz günlerde iki çocuğuyla birlikte yıllardır yaşadığı Barcelona’dan ayrılarak Miami’ye taşındı.

Pique dokuz ay sonra Shakira'yla ayrılığından bahsetti: Çocukları koruyorumPique dokuz ay sonra Shakira’yla ayrılığından bahsetti: Çocukları koruyorum

Pique, geçen hafta iki çocuğuyla vakit geçirmek için Miami’ye gitti. İspanol gazeteci Veronica Bastos şu iddiada bulundu: Shakira ve Pique tartışırken araya şarkıcının erkek kardeşi Tonino Meberak girdi. Meberak ile Pique yumruk yumruğa kavga etti. Polis, kavgayı ayırmak için müdahale etti. Ancak iki tarafın anlaşmasıyla kavgayla ilgili resmi bir rapor tutulmadı.

Şakira, ayrılığın ve aldatılmanın acısını hala atlatamadı: Onun için cehennemde özel bir yer varŞakira, ayrılığın ve aldatılmanın acısını hala atlatamadı: Onun için cehennemde özel bir yer var

Bir başka İspanyol gazeteci Jordi Martin ise sosyal medyasından şu mesajı yayınladı: “Gerard Pique’nin, Sharkira’nın kardeşi Tonino ile yumruk yumruğa kavga ettiği iddiası tamamen yanlıştır.”

Konuyla ilgili Pique veya Shakira’dan resmi bir açıklama gelmedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.