Bjelica’da fesih görüşmeleri Trabzon’da devam edecek

Trabzonspor'un aldığı sonuçlar sonrası yollarını ayırmaya çalıştığı Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica fesih görüşmelerini sürdürmek üzere şehre gitti.

Spor 10 Ekim 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Trabzonspor'da fesih görüşmeleri sürecek.

Trabzonspor’da geçtiğimiz sezon ortasında değişen yönetim teknik direktörlük görevi için Nenad Bjelica ile anlaşmıştı. Bjelica yaz transfer dönemini takımın başında geçirdi ve yeni sezon büyük beklentilerle başladı. Trabzon ilk 8 haftada 4 galibiyet ve 4 mağlubiyetle 12 puanda kalınca hayal kırıklığı yaşandı.

Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetimi Bjelica ile fesih görüşmelerine başladı. Bjelica ile tazminat konusunda anlaşma sağlanamadı. Hırvat isimle yolların ayrılması için hoca Trabzon’a çağrıldı. Bjelica sözleşmesindeki madde gereği 1 milyon 600 bin euroluk tazminatın tamamını istiyor. Trabzonspor yönetimiyse bu miktarın tamamını karşılamak istemiyor ve hocanın indirime gitmesini bekliyor. Doğan ve yönetim Bjelica ile yüz yüze bir görüşme gerçekleştirecek. Taraflar fesih şartlarında anlaştığı an ayrılık duyurulacak.

Trabzonspor’da yeni teknik direktörün kim olacağıysa belli. Yönetim, 2021-22 sezonunda takımı şampiyonluğa götüren Abdullah Avcı ile el sıkıştı. Bjelica’nın ayrılığının ardından Avcı-Trabzonspor birlikteliği resmiyet kazanacak.

Deplasmanlar Bjelica'yı yaktı! Trabzonspor yolları ayırıyorDeplasmanlar Bjelica’yı yaktı! Trabzonspor yolları ayırıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.