Bodrum farka gitti, derbide Göztepe güldü

TFF 1. Lig’in 4. haftası 4 maçla devam etti. Sahasında Ümraniyespor’u ağırlayan Bodrumspor sahadan 4-0 galip ayrıldı. İzmir derbisinde Altay deplasmanına çıkan Göztepe 3 puana tek golle uzandı.

Spor 4 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Atınç attı, Göztepe kazandı, gerilim yükseldi.

TFF 1. Lig heyecanı oynanan 4 karşılaşmayla sürdü. Bodrumspor günün ilk maçında Ümraniyespor’u ağırladı. 21. dakikada Ali Aytemur’un golü Bodrum’u öne taşıdı. 27’de Burak Çoban skoru 2-0 yaptı. Dakikalar 37’yi gösterdiğinde Gökdeniz Bayrakdar’ın golü geldi ve durum 3-0 oldu. 71. dakikada Pedro Brazao maçın skorunu belirledi. Bodrum sahadan 4-0 galip ayrıldı. Bodrum puanını 7’ye yükseltirken Ümraniyespor 2 puanda kaldı.

Günün en göze çarpan karşılaşması iki ezeli rakip Altay ve Göztepe arasında oynandı. Göztepe’ye 3 puanı getiren gol 90. dakikada savunmacı Atınç Nukan’dan geldi. Atınç bu golün ardından iki sarı kart birden gördü ve oyundan atıldı. Altay cephesinde de Murat Uluç direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Maç 1-0 bitti ve Göztepe ligdeki ilk galibiyetini alarak 4 puana yükseldi. Altay 3 puanda kaldı.

A Milli Takım kadrosu açıklandı: Bertuğ, Yusuf ve Kazımcan için siftah vaktiA Milli Takım kadrosu açıklandı: Bertuğ, Yusuf ve Kazımcan için siftah vakti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.