Brezilya 4 yedi, Luciano Scolari’yi önerdi

Brezilya Milli Takımı, Senegal’le oynadığı hazırlık maçından 4-2’lik skorla mağlup ayrıldı. Dünya Kupası’ndan sonra Tite’nin ayrılmasıyla beraber takımda geçici teknik direktörle yola devam eden Brezilya’da Luciano, Luis Felipe Scolari ismini önerdi.

Spor 22 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Brezilya'da Luciano'nun çözümü Scolari.

Güney Amerika’nın futbol denince akla gelen iki ülkesinden biri Brezilya, Dünya Kupası’ndan beri yoluna teknik direktörü olmaksızın devam ediyor. Tite’nin ayrılmasının ardından takımın başında 20 yaş altı takımının teknik direktörü Ramon Menezes yer alıyor.

Brezilya’dan ırkçılığa karşı siyah formaBrezilya’dan ırkçılığa karşı siyah forma

Senegal’e 4-2 yenilen Brezilya’da maç sonu en çok eleştiri alan isim de doğal olarak Menezes oldu. Basında teknik direktör sorunu daha sesli konuşuldu. Ülkede 2024 Haziran itibarıyla Real Madrid’le sözleşmesi bitecek Carlo Ancelotti’nin göreve başlaması bekleniyor. Ancak o tarihe kadarki süreçte görev yapması gereken isim için eski Fenerbahçeli savunmacı Fabio Luciano ESPN’de kendi çözüm önerisini sundu. Luciano, Brezilya Futbol Konfederasyonu’nun Luis Felipe Scolari’yi futbol koordinatörü olarak göreve ataması gerektiğini belirtti.

Eski Fenerbahçeli, Scolari’nin Ancelotti’yi tanımasının da avantaj teşkil edeceğini söyledi. Daha önce emekli olduğunu belirten Scolari, geçtiğimiz günlerde Atletico Mineiro ile anlaşmış ve emeklilikten dönmüştü.

Luiz Felipe Scolari, Atletico Mineiro için emeklilikten döndüLuiz Felipe Scolari, Atletico Mineiro için emeklilikten döndü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.