Burası da Almanya! Hakeme ölüm tehdidi

Türkiye Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı konuşurken mesleği polislik olan 44 yaşındaki Bundesliga hakemi Patrick Ittrich Hertha Berlin taraftarı bir kişiden ölüm tehdidi aldığı açıkladı.

Spor 19 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Patrick Ittrich, Hertha Berlin-Osnabrück maçını yönetmişti.

Türkiye ve Avrupa’da aradan bir hafta geçmesine karşın Süper Lig maçında kulüp başkanı tarafından yumruklanan ve adamları tarafından tekmelenen Halil Umut Meler olayını konuşurken Almanya’dan hakeme yönelik bir ölüm tehdidi haberi geldi. Mesleği polislik olan 44 yaşındaki Bundesliga hakemi Patrick Ittrich sosyal medya hesabından 2. Lig’de yönettiği Hertha Berlin-Osnabrück maçından sonra Hertha taraftarı bir kişiden ölüm tehdidi mesajı aldığını duyurdu.

Tehdit mesajının ekran görüntüsünü yayınlayan Ittrich “Hertha Berlin-Osnabrück maçından sonra direkt olarak aldığım rezil mesaj inanılır gibi değil” dedi. Hertha Berlin taraftarı kişinin “Seni öldüreceğim, sen Alman futbolunun utancısın” sözleriyle gönderdiği mesajı yayınlayan Patrick Ittrich savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Ittrich müsabakanın 85’inci dakikasında Herthalı Florian Niederlechner’i “Siz delisiniz” demesi üzerine doğrudan kırmızı kart göstererek oyundan atmıştı.

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi olduGalatasaray’ın Avrupa Ligi’ndeki rakibi oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.