Bursa’da büyük skandal: Timsah Park’taki yayın kabloları çalındı, altyapıya zarar verildi

Hull City – Hatayspor maçının oynanacağı Timsah Park’a gelen yayıncı kuruluş çalışanları, stadyumdaki canlı yayın için kurulu tüm altyapı malzemelerinin çalındığını veya tahrip edildiğini tespit etti.

Spor 8 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Timsah Park'ta yayın yapılamıyor.

Hull City, Türkiye’deki ikinci hazırlık maçını Hatayspor’la depremzedeler yararına oynayacak. Maç Bursa’daki Timsah Arena’da oynanacak ve TV 8 ekranlarından canlı yayınlanacak. Güzel bir amaca hizmet edecek maç öncesi yayıncı kuruluş çalışanları karşılaşmanın oynanacağı Timsah Park’a gitti.

Exxen Spor yetkilileri karşılaştıkları manzara sonrası adeta şoka uğradı. Stadyumda canlı yayın için kurulu tüm altyapı malzemeleri, kablolar ve benzeri gereçlerin çalındığı veya büyük tahribata uğradığı görüldü. Söz konusu çalıntı veya tahribatın büyük zarara yol açacağı tespit edildi. Exxen platformu, söz konusu hazırlık maçını kendi altyapısından izleyicilerine ulaştıracak. Ancak halihazırda maddi dar boğazda olan, bir dönem tesislerdeki elektrik faturalarının dahi ödenmesinde sıkıntı yaşayan Bursaspor Kulübü’nün söz konusu hırsızlık üzerine yeniden büyük bir yatırım yapması gerekiyor. Öyle ki Timsah Park’ta bundan sonra ulusal ve uluslararası düzeyde maç yayını yapılması için canlı yayın kablo altyapısının yeniden kurulması şart.

 

Galatasaray ter attı, Hull City 3 dakikada dönüp kazandıGalatasaray ter attı, Hull City 3 dakikada dönüp kazandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.