Bursaspor basketbol şubesi için InfoYatırım ile anlaştı

Uludağ İçecek'in sponsorluktan çekilmesi sonrası yeni isim sponsoru için görüşmelerde bulunan Bursaspor, basketbol şubesinde yeni isim ve forma sponsorunun InfoYatırım olduğunu açıkladı.

Spor 2 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Bursa basketbolunda yeni dönem.

Bursaspor, son yıllarda hem Süper Lig’de iddialı kadrolar kuruyor hem de EuroCup’ta ülkemizi hakkıyla temsil ediyordu. Ekip, 2022 yılında Avrupa’da finale kadar yürümüş ancak Virtus Bologna’ya kaybederek ikinci olmuştu. Ancak kulüp bu yaz sponsor firma Uludağ İçecek’in sponsorluk anlaşmasını sonlandırmasının ardından büyük bir şok yaşadı.

Bunun üzerine yeni sezon öncesi iddialı olabilmek adına nasıl bir kadro kurulacağı merak edilirken bu yönde alınacak sponsor desteği önemliydi. Bursaspor kulübün resmi kanallarından InfoYatırım’la anlaşıldığını açıkladı. Kulüpten yapılan duyuruda “Kulübümüzün yapmış olduğu sponsorluk görüşmeleri neticesinde takımımızın isim sponsoru İnfo Yatırım olmuştur. Omuz omuza vererek mücadelemize katılan yeni yol arkadaşımız İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’ye desteklerinden ötürü teşekkür ederiz” sözlerine yer verildi.

Ömer Faruk Yurtseven'den takipçisine: Sence bu tweeti nereden atıyorum?Ömer Faruk Yurtseven’den takipçisine: Sence bu tweeti nereden atıyorum?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.