Bursaspor’da kadro dışı kararı: Çağatay Yılmaz affedilmeyecek

Bursaspor Başkanı Recep Günay Diyarbekirspor maçının sonunda çıkan olaylar nedeniyle kendi futbolcusuna sitemde bulundu.

Spor 22 Aralık 2023
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Bursaspor'dan Çağatay'a af yok.

Bursaspor ve Diyarbekirspor arasında oynanan TFF 2. Lig mücadelesinin sonunda ortalık karıştı. Diyarbekirspor son dakikalara 2-0 önde girerken 89. dakikada iki takım futbolcuları arasında yaşanan arbede sonucu toplamda 6 kırmızı kart çıktı. Taraftarların olaylara karışmaması adına güvenlik güçlerinin önlem aldığı olaylar sonrası birkaç dakika daha devam eden maç konuk ekibin 2-0 üstünlüğüyle bitti.

Bursaspor Başkanı Recep Günay olaylara karışan Çağatay Yılmaz’la alakalı “Maç bitmiş, artık dönme şansın yok. İki dakika kala bu hırs niye? Keşke bu hırsı saha içinde gösterseydi de 5-0 yenilseydik. Kavga çıktığında o kadar hırs ve güç vardı da niye sahaya yansıtmadınız? Gerek var mıydı kavga çıkarmaya? Kim yaptıysa bedel ödeyecek. Af yok, satmak da yok. Satmak ona ödül vermektedir. ‘Kadro dışı bırakmayalım, isteyenler var ve bedeli düşer’ dedi. “Onurumuz ve gururumuz paradan daha önemli. Kulübün kaderiyle kimse oynayamaz” yorumu yaptı.

Ekonomik açıdan zorlu günler geçiren Bursaspor saha içinde de istediği sonuçları alamıyor. Yeşil-beyazlı takım an itibarıyla Beyaz Grup’ta 17 hafta sonunda topladığı 11 puanla son sırada bulunuyor.

Yine futbolda şiddet: Bursa'daki olaylı maçta altı kırmızı kart çıktı!Yine futbolda şiddet: Bursa’daki olaylı maçta altı kırmızı kart çıktı!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.