Caner Erkin Eyüp’te şovuna devam ediyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'la anlaşan Caner Erkin, takımının 4'te 4'le başladığı yeni sezona 3 gol ve 2 asist yaparak girdi.

Spor 5 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Caner Erkin'den olağanüstü başlangıç.

Türk futbolunun son dönemde en çok konuşulan sol beklerinden Caner Erkin TFF 1. Lig’de kendini buldu. Uzun yıllar Süper Lig’de boy gösteren, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi takımların formasını giyen Caner, 3 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa sevinci yaşadı. 34 yaşındaki futbolcu geçen sezon Karagümrük’te forma giydikten sonra yeni sezona bir başka İstanbul ilçesi takımı olan Eyüpspor’da başladı. Teknik direktörlüğünü Arda Turan’ın yaptığı, yeni sezonda mutlak şampiyonluk ve Süper Lig hedefiyle yola çıkan Eyüpspor, lige 4’te 4’le son derece formda girdi. Eyüp’ün bu başarılı başlangıcının ardında yeni transfer ve kaptan Caner Erkin’in olağanüstü performansı yatıyor.

Eyüpspor'dan dört dörtlük başlangıçEyüpspor’dan dört dörtlük başlangıç

Caner, ilk hafta oynanan karşılaşmada Ankara Keçiörengücü deplasmanında serbest vuruştan attığı golle takımına 3 puanı kazandırmıştı. Oyuncu ikinci haftada Kocaelispor’a karşı da 1 gol ve 1 asistle oynadı. Maç 2-0 bitti. Caner takımının 5-0 kazandığı Tuzlaspor maçındaysa 1 asist yaptı. Son olarak Giresunspor’a karşı oynanan karşılaşmada sahne alan sol bek, son derece uzak mesafeden attığı serbest vuruş golüyle tabela yaptı, Eyüp maçı 3-1 kazandı.

Erkin, bu gol ve asistlerle beraber takımının milli araya kadar firesiz şekilde 12 puan topladığı süreci 3 gol ve 2 asistle geçmiş oldu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.