Galatasaray sevgisi Eyüpspor Başkanı’nı yaktı

Daha önce Galatasaray şampiyon olduğunda soyunma odasında fotoğrafı çıkan Eyüpspor Başkanı Başkanı Murat Özkaya, Trabzonspor maçında sahaya başkasının akreditasyon kartıyla girdiği için ceza aldı.

Spor 26 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Murat Özkahya, Galatasaray sevgisini gizlemiyor.

Galatasaray’ın Rams Pank’ta Mauro Icardi’nin golleriyle 2-0 kazandığı Trabzonspor maçı Eyüpspor Başkanı Murat Özkahya’nın başını derde soktu. Özkahya, Galatasaray’da görevli Mustafa Erhan Kaplan adına çıkartılan akreditasyon kartını kullanarak saha içine girdi. Karşılaşmanın temsilcisi bu durumu fark ederek raporuna yazdı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, olay nedeniyle Galatasaray’a 195 bin TL ceza kesti. Mustafa Erhan Kaplan ve Murat Özkaya’ya 2 ay hak mahkumiyeti cezası verildi. Ayrıca Eyüpspor Başkanı’na 39 bin TL’lik fatura çıkarıldı.

PFDK fazla mesaide! Başkanlara ceza, Fenerbahçe'ye uyarı, Beşiktaş'a sevkPFDK fazla mesaide! Başkanlara ceza, Fenerbahçe’ye uyarı, Beşiktaş’a sevk

Murat Özkaya’nın ismi daha önce Galatasaray’ın şampiyon olduğu maçın soyunma odasında çıkan görüntülerle gündeme gelmişti. O dönem TRT Spor canlı yayınına katılan Özkaya şunları söylemişti: “10 yaşından beri Galatasaray’ın peşinde olan bir insanın şampiyonluk kutlamasına gitmesi kadar doğal bir şey yok. Bence gitmemesi problem. Eyüpspor başkanı olarak Eyüpspor’un kurumsal kimliği için mücadele etmeye devam ederim. Ama herkesin olduğu gibi benim de çocukluğumdan gelen bir Galatasaraylılığım vardır.”

Eyüpspor yoluna kayıpsız devam ettiEyüpspor yoluna kayıpsız devam etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.