Cansu Çetin inanıyor: Fenerbahçe Avrupa şampiyonu olacak

Fenerbahçe voleybolcu Cansu Çetin 'CEV Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde çok iyi gidiyoruz. Bunu devam ettirdiğimiz sürece iki kupa neden olmasın' dedi.

Spor 6 Şubat 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Cansu Özbay, Fenerbahçe taraftarına övgüler yağdırdı.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nın milli sporcularından Cansu Çetin sarı-lacivertli takımın gösterdiği performansla hem ligde hem de CEV Şampiyonlar Ligi’nde kupayı alacağına inanıyor. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından açıklama yapan Cansu Özbay özetle şunları söyledi:

Fenerbahçe taraftarı ile oynamak çok güzel: Fenerbahçe taraftarı bizi deplasmanda da kendi evimizde de hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar. Bu konuda çok şanslıyız. Fenerbahçe taraftarına karşı oynamak her zaman çok zordur, onlarla birlikte oynamak ise çok güzel bir his. Bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum. Derbi maçlar bizim için her zaman heyecan verici oluyor. Derbiden 3-0’lık net galibiyetle ayrılmak çok önemliydi.

Filedeki derbide Fenerbahçe rahatFiledeki derbide Fenerbahçe rahat

İki kupa niye olmasın?: Ligde ve CEV Şampiyonlar Ligi’nde iyi bir performans ortaya koyuyoruz. Her sene yola çıkmadan önce koyduğumuz hedefler şampiyonluk üzerine oluyor. Bu sene de iyi bir şekilde ilerliyoruz. Nazar değmesin, çok çalışıp çok emek sarf ediyoruz. Emeklerimizin karşılığını sezon sonunda almayı çok istiyoruz. Umarım taraftarlarımızı sezon sonunda kupayla mutlu ederiz, biz de mutlu oluruz. CEV Şampiyonlar Ligi’nde ve ligde çok iyi gidiyoruz. Bunu devam ettirdiğimiz sürece iki kupa neden olmasın.

Ben daha önce bu kadar sevildiğimi hiç hissetmedim: Fenerbahçe tek branştan oluşan bir kulüp değil. Biz spor kulübüyüz. Spor kulübünün içinde birçok branş var. Bütün branşlarda başarılı olmak istiyoruz ve bütün kulvarlarda mücadele ediyoruz. Bu kulübün bir parçası olduğum için çok şanslıyım. Taraftarın sevgi gösterileri çok güzel ve özel bir his. Ben daha önce bu kadar sevildiğimi hiç hissetmedim. Sağ olsunlar hem burada hem deplasmanlarda hem de yurt dışında hep yanımızdalar. Her zaman böyle. Bana ayrı, Eda ablaya ayrı, bütün oyuncularımıza ayrı sevgi gösterisinde bulunuyorlar. Bu sevgiyle, onların desteğiyle oynamak paha biçilemez.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.