Cengiz Fenerbahçe’de böyle başladı: Antrenmanda şanssızlık

Fenerbahçe’nin Marsilya’dan transfer ettiği milli futbolcu Cengiz Ünder, antrenmanda kafasına aldığı darbeyle takımına ‘merhaba’ dedi. Oyuncu, bunu sosyal medya hesabından “İlk gün hediyesi. Hoşbulduk Fenerbahçe" notuyla paylaştı.

Spor 15 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Cengiz'in Fenerbahçe kariyeri şanssız başladı.

Fenerbahçe’de yeni transferler ilk idmanlarına çıktı. Orta saha oyuncusu Manchester United’dan transfer Fred ve sağ kenarda görev yapan Cengiz Ünder, Perşembe günü oynanacak Maribor karşılaşması öncesinde sarı-lacivertlilerle ilk idmanda boy gösterdiler.

Cengiz, ilk idmanında bir talihsizlik yaşadı. 15 milyon Euro’ya transfer edilen ve Fenerbahçe tarihine bonservisine en çok para harcanan oyuncu olarak geçen Ünder, kafasına bir krampon darbesi aldı. Milli oyuncu, bu darbe sonrası ortaya çıkan görüntüyü, “İlk gün hediyesi. Hoş bulduk Fenerbahçe” notuyla paylaştı.

Cengiz’in paylaştığı fotoğraf.

Sakatlardan iyi haber

Sporx’in haberine göre Gaziantep FK maçında sakatlanan iki oyuncu Rodrigo Becao ve Bright Osayi Samuel’in MR’larında ciddi bir bulguya rastlanmadı. Oyundan çıkmak durumunda kalan iki oyuncunun birer hafta sahalardan uzak kaldıktan sonra takıma katılması bekleniyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.