Efes’te şanssızlıklar bitmiyor… Bu kez Singleton

Anadolu Efes’te Dunston'ın aracının üzerine kamyon dorsesi düşmesinden sonra bu kez de Chris Singleton kalbinden rahatsızlık geçirdi. Yoğun bakıma alınan Singleton'ın hayati tehlikesi bulunmuyor.

Spor 4 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Chris Singleton kalp krizi geçirdi.

Anadolu Efes, son günlerde talihsizliklerin takımı oldu. Geçtiğimiz günlerde Bryant Dunston’ın kullandığı aracın üzerine tır dorsesi düşmüş oyuncu kazadan yaralı olarak kurtulmuştu. Bu kez de Chris Singleton, dün sabah saatlerinde ağır kalp ağrısı sebebiyle apar topar hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan oyuncunun durumunun kritik olmadığı bildirildi.

Anadolu Efes sporcunun sağlık durumuyla alakalı gün içinde yayınladığı açıklamaların ilkinde koroner anjiyografinin temiz çıktığını açıkladı. Efes bir diğer açıklamada oyuncunun durumuyla alakalı tetkiklerin süreceğini ve yarın (bugün) tekrar bilgilendirme yapılacağı belirtildi.

Singleton, sezon ortasında Efes’e katılmıştı. Takımla 2 kez EuroLeague şampiyonluğu yaşayan oyuncu, bu sezon EuroLeague’de 13 maça çıktı, 2.7 sayı, 1.8 ribaunt ortalaması yakaladı.

İstanbul'a özgü kaza... Dunston'ın aracının üstüne dorse düştü!İstanbul’a özgü kaza… Dunston’ın aracının üstüne dorse düştü!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.