Raydan çıkan tramvay, Ciro Immobile’ye çarptı

Lazio’nun İtalyan yıldızı Ciro Immobile, dün Roma’da bir trafik kazasına karıştı. 33 yaşındaki yıldız oyuncu raydan çıkan bir tramvayla çarpıştı ve hastaneye kaldırıldı. Kazada 7 kişi daha ambulanslarla hastaneye götürüldü.

Spor 17 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Ciro Immobile ve kızları ölümden döndüler yaralı olarak kurtuldular

Bu sezon İtalya Serie A’da ikinci sırada bulunan ve emin adımlarla Şampiyonlar Ligi yolunda yürüyen Lazio, dün sabah aldığı haberle sarsıldı. İlk olarak La Gazzetta Dello Sport’un geçtiği habere göre Lazio’nun 33 yaşındaki forveti Ciro Immobile bir trafik kazasına karıştı. Kızlarıyla beraber araba kullanan Immobile Roma Olimpiyat Stadı yakınlarında raydan çıkan bir tramvayla çarpıştı.

Futbolcu haftada kaç kez seks yapmalı? Yılmaz Vural da bu tartışmaya girdiFutbolcu haftada kaç kez seks yapmalı? Yılmaz Vural da bu tartışmaya girdi

Kazadan sonra ilk sözleri “İyiyim sadece kolum acıyor” olan Immobile’nin Land Rover marka arabası tanınmaz hale geldi. Kızlarıyla beraber seyir halinde olan yıldız futbolcunun kızlarından birinin boyunlukla olay yerinden ambulansa taşındığı görüldü. Öte yandan aslına bakılırsa çok daha büyük bir facianın da kıyısından dönüldü. Zira Immobile’nin çarpıştığı tramvayın raydan çıktığı, yanındaki yürüme yolunu da aşarak Immobile’nin aracının olduğu yola girdiği öne sürüldü.

İtalyan oyuncunun sağ kaburgasında kırık olduğu ve omurgasında distorsiyon travması olduğu açıklandı. Immobile yaptığı açıklamada iyi durumda olduklarını belirtirken tramvayın kırmızı ışıkta geçtiğini vurguladı.

Serie A’da rotasyon rüzgarı, Lazio yerini sağlama alıyorSerie A’da rotasyon rüzgarı, Lazio yerini sağlama alıyor

Immobile bu sene Lazio formasıyla toplam 30 maça çıkmış ve 12 gol, 5 asistle takımına katkı sağlamıştı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.