Cristiano Ronaldo Arabistan’a uyum sağlıyor

Sene başında Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden El Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo, ülkenin yerel kıyafetlerini giyerken görüntülendi.

Spor 22 Ağustos 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Ronaldo Arabistan'a uyum sağlıyor.

Cristiano Ronaldo’nun Suudi Arabistan’a transferi uzun süre futbol dünyasının gündemini sarstı. Bu yaz birçok başka yıldız oyuncunun Arabistan tercihi, ülke takımlarının rekor maaş teklifleriyle futbolcuların Pro Lig’e transferi rutin haline geldi. Son olarak Arabistan yolunu tutan isimlerden biri milli stoper Merih Demiral olmuştu. Ronaldo’nun eski takım arkadaşı Demiral El Ahli takımına imza atmıştı.

Ligde El Nassr formasını terleten Ronaldo, sezona iyi başlayamadı. Sadio Mane’nin de forma giydiği takım ilk iki maçını kaybederek lige giriş yaptı. Saha içindeki kötü sonuçların yanında saha dışında Ronaldo’nun her geçen gün ülkeye daha da fazla uyum sağladığı dikkat çekti. Evli olmadığı partneri Georgina Rodriguez’le aynı evde kalabilmesi adına ülke yasaları esnetilen, 200 milyon Euro maaş artı imaj hakları için ücret alan Portekizlinin Arabistan’a özgü kıyafet giydiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Ronaldo şu ana dek El Nassr formasıyla 26 maça çıktı ve bu maçlarda 20 gol atıp 2 asist yaptı. Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan takım 3. hafta maçında Cuma 21.00’de El Fetih ile karşılaşacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.