Cristiano Ronaldo bir rekora daha imza attı

Dünya futbol tarihinin en büyük yıldızlarından biri olan Cristiano Ronaldo yeşil sahada elde ettiği rekorların yanına bir yenisini bu kez sanal alemden kattı. YouTube kanalı açan Portekizli kısa sürede 18 milyon aboneye ulaştı.

Spor 22 Ağustos 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
CR7 YouTube'da da rekor kırdı.

Kariyerinde Sporting Lizbon, Manchester United, Real Madrid ve Juventus gibi takımların formasını terleten, iki sezondur ise Suudi Arabistan’da Al-Nassr için ter döken dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo YouTube dünyasına giriş yaptı. ‘UR · Cristiano‘ adlı kanalına açılışla birlikte 11 video birden yükleyen Ronaldo 90 dakika içinde bir milyon abone barajını aşarak bu başarıyı en kısa sürede elde eden isim oldu. Ronaldo YouTube’un milyon aboneye ulaşan kanal sahiplerine verdiği altın plaketini de çektiği bir videoyla kanalından duyurdu.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano)’in paylaştığı bir gönderi

Sevgilisi Georgina Rodriguez’den futbol hayatına, Arabistan’daki yaşamından diğer spor branşlarına dair ilgisine kadar birbirinden farklı konulara yer verdiği videolarını yayına alan Ronaldo’nun kanalı bir günlük süre dolmadan 20 milyon abone sayısına yaklaşmış durumda bulunuyor.

Kyle Walker: Babam sayesinde böyle bir futbolcu oldumKyle Walker: Babam sayesinde böyle bir futbolcu oldum

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.