Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TOSFED yönetimi, FIA Başkanı ile görüşme gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, FIA'nın başında bulunan Muhammed Bin Sulayem'le bir araya geldi. Görüşmede İstanbul Park ve Türkiye Grand Prix ihtimalleri de masaya yatırıldı.

Spor 4 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Erdoğan ve Ben Sulayem Marmaris'te görüştü.

Istanbul Park’ta mevcut işletmeci Intercity’nin kullanım süresinin dolmasıyla yeni bir ihale sürecine gidilmişti. İhale şartnamesinde yüklenici firmaya Formula 1’i piste getirme zorunluluğunun eklenmesi, Türk Formula 1 severleri Türkiye Grand Prix adına heyecanlandırmıştı. Bu konuda çok önemli bir gelişme de Marmaris’te gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FIA Başkanı Sulayem’i kabul etti

Bin Sulayem ve TOSFED yöneticileri görüşme gerçekleştirdi.

Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderleri Buluşması etkinliği için Marmaris’te bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konakladığı otelde FIA Başkanı Mohammed Bin Sulayem’i konuk etti. Bin Sulayem, Erdoğan haricinde TOSFED yetkilileriyle de görüştü. FIA Başkanı, TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı ve TOSFED Genel Sekreteri Serhan Acar’ın da hazır bulunduğu heyetle de toplantı yaptı. Görüşmelere dair herhangi bir resmi açıklama gelmese de Formula 1 ve WRC’nin Türkiye’ye gelmesi üzerine görüşmeler sürdürüldüğü düşünülüyor.

'Uçan Hollandalı' bıraktığı yerden devam: Red Bull kanatlandı, ilk iki sırayı aldı‘Uçan Hollandalı’ bıraktığı yerden devam: Red Bull kanatlandı, ilk iki sırayı aldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.