Daniele Santarelli’nin eşi Monica de Gennaro tarih yazdı

Filenin Sultanları'nın başantrenörü Daniele Santarelli'nin İtalyan voleybolcu eşi Monica de Gennaro Paris 2024'te İtalya ile altın madalya kazandı. Organizasyonun en iyi liberosu seçilen oyuncu koleksiyonu tamamladı.

Spor 12 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Daniele Santarelli ile Monica de Gennaro'nun mutlu bir birlikteliği bulunuyor.

İtalya A Milli Kadın Voleybol Takımı Paris 2024 Olimpiyat Oyunları finalinde ABD’yi 3-0 yenerek altın madalya kazandı. Gök mavililerin tarihinde ilk kez olimpiyat şampiyonu olduğu maçta setler 25-18, 25-20 ve 25-17 bitti. Paris Olimpiyat Oyunları’na damga vuran isimlerden biri Filenin Sultanları’nı çalıştıran Daniele Santarelli’nin eşi Monica de Gennaro oldu. Yarı finalde İtalya’nın Türkiye’yi 3-0 yendiği karşılaşmada da forma giyen 37 yaşındaki libero olimpiyat şampiyonluğunun ardından büyük sevinç yaşadı.

Monicca de Gennaro Paris 2024’ün en iyi liberosu seçilerek de koleksiyonunu tamamladı. İtalyan voleybolcu daha önce Dünya Şampiyonası, Avrupa Şampiyonası, Milletler Ligi, Grand Prix’de de rüya takıma seçilmişti.

Paulo Egonu ve Monica de Gennaro şampiyonluğa en çok katkı veren isimlerden.

Maçtan sonra açıklama yapan Gennaro “Bütün bunlar gerçekten çok özel. Olimpiyat finalinde oynamak ve kazanmak bizim hayalimizdi. Bu gerçekten de eşsiz. Belki yaşı en büyük ben olduğum için, belki de formam farklı olduğu için beni seçtiler… Bu madalyayı tüm aileme adıyorum, çünkü bu madalyaya ulaşmanın çok kolay olduğunu düşünüyor insanlar ama öyle değil. Çok fedakarlık yaptım ve onlar en zor anlarımda bile hep yanımda oldu, bu yüzden bu madalyayı onlara adıyorum, çünkü onlar olmadan burada olamazdım. Ve bu yaptığımız tüm sıkı çalışmaların büyük bir ödülü” dedi.

Galatasaray'ın yüzü gülüyor: Jean PatryGalatasaray’ın yüzü gülüyor: Jean Patry

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.