Dardai’lerin diyarı Hertha Berlin

Hertha Berlin teknik direktörü Pal Dardai, Düsseldorf karşısında oynanan lig karşılaşmasında üç oğlu Marton Dardai, Pal Dardai ve Bence Dardai'ye şans verdi. 

Spor 31 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Hertha'da 3 Dardai birden sahne aldı.

Teknik direktör babanın futbolcu çocuğu hikayesi zaman zaman rastlanan bir durum. Hatta şimdilerde Ajax’ta forma giyen Francisco Conçeiçao, Porto’dayken babası Sergio’yla beraber çalışıyordu ve lig yarışında attığı kritik bir son dakika golünden sevincini ilk olarak babasıyla paylaşmıştı. Bu anlar ligin kaderini etkilemesi açısından Portekiz’de ve Avrupa futbol kamuoyunda çokça konuşulmuştu.

Baba-oğul hikayelerinin bir benzeri geçtiğimiz günlerde Almanya’da yaşandı ve enteresan olması açısından Conçeiçao’lar kadar olmasa da konuşuldu. Düsseldorf’un Hertha Berlin’i ağırladığı Bundesliga 2 karşılaşmasında Berlin ekibinin teknik patronu Pal Dardai, savunma oyuncusu oğlu Marton’u ilk 11’de başlattı. Hoca, hücumda görev alan Palko’yu 30’da, orta sahada oynayan Bence’yi ise 78’de oyuna dahil etti. Böylelikle Pal, üç oğlunu da aynı maçta sahaya sürmüş oldu. Karşılaşmayı Düsseldorf 1-0 kazandı.

Borussia Mönchengladbach oyuncusu Stefan Lainer kansere yakalandıBorussia Mönchengladbach oyuncusu Stefan Lainer kansere yakalandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.