Depremin birinci yılında Eczacıbaşı’ndan anlamlı yardım kampanyası

2023 FIVB Dünya Kulüpler şampiyonu Eczacıbaşı, önümüzdeki iki iç saha maçından elde edeceği gelirlerle deprem bölgesindeki çocuklara yardım göndereceğini açıkladı.

Spor 3 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Eczacıbaşı Spor Kulübü, bilet gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağı maçlar için taraftarlarını tribüne çağırdı.

Eczacıbaşı Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Bu hafta yapacağımız Karayolları ve Prometey karşılaşmalarından elde edeceğimiz gelirlerle deprem bölgesindeki çocuklarımıza eğitici oyun kitleri göndererek, geleceğe bir umut ışığı yakmak istiyoruz. Kalplerimiz birlikte, desteğimiz hep sizlerle” dendi.

Destek kampanyası hakkında konuşan Eczacıbaşı orta oyuncusu Beyza Arıcı, “‘Bu hafta hem Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağımız maçlarımız bizim için ayrı bir önem taşıyor. Bundan tam bir yıl önce ülkemizde büyük bir deprem felaketi yaşamıştık. Şimdi de depremin birinci yılında, deprem bölgesindeki çocukların yanlarında olduğumuzu hissettirebilmek için bu iki karşılaşmamızın gelirleri deprem bölgesindeki çocuklarımıza yönelik psikososyal destek çalışmalarına aktarılacak. Bütün taraflarımızı bizi desteklemeye davet ediyoruz” dedi. 

Turuncu-beyazlıların Karayolları ile oynayacağı karşılaşma 4 Şubat Pazar günü, saat 14.00’de. Eczacıbaşı’nın deplasmanda 3-0 mağlup ettiği Prometey ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçı ise 7 Şubat Çarşamba günü saat 17.00’de. 

Eczacıbaşı rahat kazandı, İstanbul’a iki set bıraktıEczacıbaşı rahat kazandı, İstanbul’a iki set bıraktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.