Depremzedeler için retro milli maç

2008 Avrupa Şampiyonası’nda karşı karşıya gelen Türkiye ile İsviçre’nin o dönemde forma giymiş milli oyuncuları depremzedeler için İsviçre’de sahaya çıkacak.

Spor 27 Ağustos 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
2008'te ev sahibi İsviçre'yi 2-1 yenen Türkiye yarı finale çıkmayı başarmıştı.

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinin yaralarını sarmak adına düzenlenecek yardım organizasyonunda, Türkiye ile İsviçre dostluk maçı kapsamında 9 Eylül’de İsviçre’de sahaya çıkacak. 2008 Avrupa Şampiyonası’nda karşı karşıya gelen futbolcular bu kez dostluk mücadelesinde forma giyecek.

Christian Atsu'nun eşi: İnanmak zorduChristian Atsu’nun eşi: İnanmak zordu

Fatih Terim’in önderliğinde Arda Turan, Nihat Kahveci, Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Tuncay Şanlı, Servet Çetin ve Hamit Altıntop gibi oyuncular karşılaşmada forma giyecek. Karşılaşma öncesinde Reynmen, Reyhan Karaca, Lara ve Rabia Tunçbilek gibi sanatçılar konser verecek. Depremzedeler için yapılacak bu organizasyonda elde edilecek gelir öncelikli olarak bölgenin futbol altyapısı ve tesislerinin yapımında kullanılacak.

Hatayspor'un yeni formaları görücüye çıktı: Şahsi Meselemiz!Hatayspor’un yeni formaları görücüye çıktı: Şahsi Meselemiz!

EURO 2008’de İsviçre’de oynanan maçta A Milli Takımımız, 2-1 kazanmayı başarmıştı. İkonik maçlardan biri olan karşılaşmada İsviçre, 32. dakikada Eren Derdiyok’un golüyle 1-0 öne geçti. Ay-Yıldızlılar’ın cevabı ise 57. dakikada Semih Şentürk’ün kafa golüyle geldi. Milliler’in zaferi ise karşılaşmanın son anlarında geldi. 90+2’de sahneye çıkan Arda Turan, çalımlarla ceza sahası çizgisine geldi ve vuruşunda ağları buldu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.