Derya Cebecioğlu Japonya depremi sonrası yuvaya döndü

VakıfBank, Japonya'da depreme yakalanan eski oyuncusu Derya Cebecioğlu'nu tekrar transfer ettiğini açıkladı. Bu transfer sonrası İdil Naz Başcan da Beşiktaş'a gitti.

Spor 27 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
VakıfBank, Derya Cebecioğlu transferini 'eve hoşgeldin' diyerek duyurdu.

VakıfBank, Japonya’da forma giyen eski oyuncusu Derya Cebecioğlu’nun transfer edildiğini açıkladı. Kurobe AquaFairies forması giyen milli smaçör, Japonya’da depreme yakalanmış ve korku dolu anlar geçirmişti. Cebecioğlu, VakıfBank altyapısında yetişmiş ve 2021-22 ve 2022-23 sezonlarında da sarı-siyahlı formayı terletmişti.

Oyuncu transferin ardından şunları söyledi: “VakıfBank benim ailem. Bu nedenle geri döndüğüm için çok mutluyum. Japonya’da oynamak benim için bir deneyim oldu. Farklı bir kültür ve oyun tarzını tecrübe ettim. Sezonun kalan bölümünde yeniden VakıfBank’ın başarısı için mücadele edeceğim için heyecanlıyım.”

Japonya'da depreme yakalanan Derya Cebecioğlu'ndan haber varJaponya’da depreme yakalanan Derya Cebecioğlu’ndan haber var

İdil Naz Başcan Beşiktaş’a gitti

Derya Cebecioğlu’nun dönmesinden sonra VakıfBank, İdil Naz Başcan’ı kiralık olarak Beşiktaş’a verdi. İdil Naz Başcan, 1999 yılında dünyaya geldi. 185 cm boyundaki genç smaçör bu sezon VakıfBank’a katılmadan önce Aydın Büyükşehir Belediyespor forması giydi. Başcan’ın önceki takımları arasında ise Bolu Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Anadolu Üniversitesi bulunuyor.

CEV Şampiyonlar Ligi'nde play-off ve çeyrek final eşleşmeleri belli oldu: Eczacıbaşı, Vakıfbank, Fenerbahçe...CEV Şampiyonlar Ligi’nde play-off ve çeyrek final eşleşmeleri belli oldu: Eczacıbaşı, Vakıfbank, Fenerbahçe…

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.