Dimitrios Kourbelis, Trabzonspor için İstanbul’da

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Yunan defansif orta saha Dimitrios Kourbelis, İstanbul'a geldi. Panathianakos ile sözleşmesi biten oyuncuya bonservis ödenmeyecek.

Spor 3 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Trabzonspor 29 yaşındaki Dimitrios Kourbelis'in 3. kulübü olacak.

Şampiyon olarak bitirdiği sezonun ardından 2022-23 sezonunda büyük hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor, transfer çalışmalarına başladı. Bordo mavililerin ilk takviyesi ise orta saha bölgesine oldu. Trabzonspor, Panathinaikos ile sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek olan 29 yaşındaki Dimitrios Kourbelis ile prensip anlaşmasına vardı.

Marek Hamsik, sezon sonunda emekli oluyorMarek Hamsik, sezon sonunda emekli oluyor

Oyuncu, dün sabah menajeriyle birlikte İstanbul’a geldi. Dimitrios Kourbelis herhangi bir açıklama yapmadan kendisini bekleyen araçla havalimanından ayrıldı. Bordo-mavili ekibin sağlık kontrollerinin ardından transferi resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Dimitrios Kourbelis menajeriyle birlikte İstanbul’a geldi.

Dimitris Kourbelis kimdir?

Dimitris Kourbelis, Asteras Tripolis altyapısında yetiştikten sonra A Takım’a çıktı. 7 yıl Asteras Tripolis forması giyen Dimitris Kourbelis, burada çıktığı 103 maçta toplamda 2 gol attı. 2017 yılında Yunanistan’ın köklü kulüplerinde Panathinaikos’a transfer oldu. Defansif orta saha, Panathinaikos’ta forma giydiği 149 maçta 7 kez fileleri havalandırdı.

Galatasaray şampiyonluklara doymuyor: Bu kez sanalda zafer geldiGalatasaray şampiyonluklara doymuyor: Bu kez sanalda zafer geldi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.