Djokovic Hande’yi beğendi, Sırplar çileden çıktı

Dünya 1 numarası Sırp tenisçi Novak Djokovic, milli voleybolcu Hande Baladın'ın Avrupa şampiyonluğu sonrası sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafı beğendi. Bu durum Sırp halkı tarafından tepkiyle karşılandı, Djokovic beğeniyi geri çekti.

Spor 7 Eylül 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Novak Djokovic'e Sırp halkından Hande Baladın tepkisi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Brüksel’deki Avrupa Voleybol Şampiyoansı finalinde Sırbistan’ı 3-2’yle geçerek zafere uzandı. Tarihinde ilk defa Avrupa şampiyonluğu kazanan Filenin Sultanları, 2019’da finalde kaybettiği Sırbistan’dan bir nevi rövanş aldı. Melissa Vargas’ın 41 sayıyla devleştiği finalde Tijana Boskovic’in 37 sayısı yeterli olmadı. Milliler adına günün etkili ve faydalı isimlerinden biri de smaçör pozisyonunda görev alan Hande Baladın olmuştu.

Hande bu tarihi başarının yakalandığı karşılaşmanın ardından kişisel sosyal medya hesabından bir fotoğraf yayınladı. Hande, söz konusu fotoğrafı “Çok istedik seni. Yılların emeği! Şampiyonuz” sözleriyle paylaştı. Milli voleybolcularımızdan Hande Baladın ve Simge Aköz gibi isimleri sosyal medyadan takip eden Sırp tenisçi Novak Djokovic ise bu fotoğrafı beğendi. Finalde kaybetmenin de verdiği gerginlikle olacak ki Sırpların dikkatini çeken bu hareket büyük tepki topladı. Sırp taraftarlar Djokovic’e büyük tepki gösterirken tenis tarihinin en büyük isimlerinden Novak beğeniyi çekti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.