Djokovic ve Gauff hata yapmadı, Avustralya’da yarı finalistler belli oldu

Avustralya Açık'ta çeyrek final heyecanı sürdü. Tek erkeklerde Novak Djokovic, Taylor Fritz'i dört sette geçerken tek kadınlarda Coco Gauff Marta Kotsyuk'u üç sette mağlup ederek yoluna devam etti.

Spor 24 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Djokovic ve Gauff yarı final yolunda hata yapmadılar.

Avustralya Açık heyecanı oynanan çeyrek final maçlarıyla devam etti. Tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı Novak Djokovic yarı final vizesi için Taylor Fritz karşısına çıktı. ABD’li raket maça dirençli başladı, uzun süren oyunlardan ilk sette galip çıkan 7-6 ile Djokovic oldu. Sırp raket ikinci seti 6-4 kaybetse de 3-0’la başladığı üçüncü sette 6-2 ile öne geçmeyi başardı. Djokovic maçı 6-3’lük dördüncü set skoruyla tamamladı. Djokovic Avustralya Açık’ta üst üste 33. galibiyetini aldı ve modern dönemde Monica Seles’e ait olan rekoru egale etti.

Bir diğer çeyrek final mücadelesinde Jannik Sinner ve Andrey Rublev karşılaştı. 2 saat 39 dakika süren mücadelede rakibini 6-4, 7-6 ve 6-3’lük setlerle 3-0 yenen Sinner turnuvada ilk kez yarı finale çıktı. Sinner yarı finalde Djokovic ile eşleşti.

Tek kadınlarda 4 numaralı seribaşı ABD’li sporcu Coco Gauff Ukraynalı tenisçi Marta Kostyuk’u 7-6, 6-7 ve 6-2’lik setlerle 2-1 yenerek yarı finale çıkma başarısı gösterdi. Gauff’un rakibi Barbora Krejcikova’yı  1 saat 11 dakika süren çeyrek final maçında 6-2, 6-3’lük setlerle 2-0 yenen Aryna Sabalenka oldu.

Tenis dünyası Nadal'ın Suudi Arabistan anlaşmasına böyle tepki verdiTenis dünyası Nadal’ın Suudi Arabistan anlaşmasına böyle tepki verdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.