Dolphins’in yıldızı Tyreek Hill’e saldırı suçlaması

NFL’de gelecek sezona iddialı bir başlangıç yapmak isteyen Miami Dolphins’in All-pro yıldızı Tyreek Hill hakkında saldırı suçlaması yapıldı.

Spor 23 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Hill'e saldırı suçlaması.

Birçok kaynağın Athletic’e bildirdiğine göre Miami polisi, Miami Dolphins’in yıldız oyuncusu Tyreek Hill’in karıştığı bir saldırı olayını araştırıyor. Araştırmanın kapsamı Hill’in bir marina çalışanına çıkan tartışma sırasında vurduğuna yönelik.

Dolphins’in basın sözcüsünün AP’ye yaptığı açıklama şu şekilde: “Durumun farkındayız, Tyreek, Tyreek’in temsilcileri ve NFL ile iletişim halindeyiz.”

Ölümden dönmüştü: Damar Hamlin İdmanlara başladıÖlümden dönmüştü: Damar Hamlin İdmanlara başladı

29 yaşındaki Hill Dolphins’le ikinci sezonuna hazırlanıyordu. Yıldız isim nisan ayında yaptığı açıklamada emekliliğe yaklaştığını ve 2025 yılında sporu bırakacağını belirtmişti. Hill, hedef olarak kendisine 10 sezonluk baremi belirlediğini söylemişti. 4 kez All-pro olan sporcu 7 sezonluk kariyerinde 8 bin 340 yardalık mesafe kat etti, 63 kez touchdown yaptı, 598 top yakaladı.

Eski NFL yıldızı ölümle sonuçlanan trafik kazasında suçlu bulundu!Eski NFL yıldızı ölümle sonuçlanan trafik kazasında suçlu bulundu!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.