Dünya, Galatasaray’ın Manchester United motivasyonunu konuşuyor

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı 3-2 yendiği deplasman maçı öncesi motivasyon kitapçığı dağıtması dünya medyasında haber oldu.

Spor 6 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Galatasaray'ın motivasyon kitapçığında "Çünkü onları Manchester'da yenmeye gidiyoruz!" notu vardı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Manchester United ile karşı karşıya geldi. Old Trafford’ta zorlu maça iki kez geriye düşten Cim Bom maçı 3-2 kazandı. Birçok kişiye süpriz gibigelen bu galibiyet esasında sarı kırmızılı futbolcuların beklediği sonuçtu.

Avrupa fatihi 30 yıl sonra Manchester'i yine fethetti!Avrupa fatihi 30 yıl sonra Manchester’i yine fethetti!

Galatasaray’ın resmi sosyal hesabından yaptığı paylaşımda futbolcular için özel motivasyon kitapçığı hazırlanmıştı. Kitapçıkta maç sonu üzülen bir Manchester United taraftarı yer alırken üstüne “Bu görüntüye kendinizi alıştırın” deniliyordu. Kitapçığın diğer yüzüne ise bir Galatasaray taraftarı eklenirken, “Çünkü onları Manchester’da yenmeye gidiyoruz!” notu vardı.


Galatasaray’ın bu paylaşımı dünya medyasının ilgisini çekti. Önde gelen medya kuruluşlarından ESPN, Galatasaray’ın Manchester’daki zaferini hatırlatarak motivasyon kitapçığının işe yaradığını belirtti. ESPN’in yaptığı paylaşımda “Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United ile karşılaşacakları Old Trafford yolculuğu öncesinde oyuncularına motivasyon kitapçığı verdiklerini açıkladı. İşe yaradığını söylemek güvenli!” ifadeleri yer aldı.

Bir sağ bekten fazlası... Galatasaray'ın 'makinesi' Sacha Boey'in hikayesi...Bir sağ bekten fazlası… Galatasaray’ın ‘makinesi’ Sacha Boey’in hikayesi…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.