Dursun Özbek’in listesi ortaya çıktı: Erden Timur ve Abdürrahim Albayrak ayrıntısı

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek seçim sürecini değerlendirdiği açıklamalarında başkan vekili Erden Timur'un listesinde olup olmayacağı konusunda da konuştu.

Spor 3 Mayıs 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı
Dursun Özbek, Erden Timur hakkında gelen soruyu yanıtladı.

Galatasaray’da yaklaşan seçim öncesi halihazırdaki başkan Dursun Özbek’ten camiaya çağrı geldi. Çok adaylı seçime girecekleri için mutlu olduğunu vurgulayan başkan lig yarışından da söz etti.

Dursun Özbek “Bildiğiniz gibi, Galatasaray seçim dönemine giriyor. Bugün de başkan ve adayları listelerini hazırladı. Bugün bu listeleri vermek durumundalar. Biz de onun için buradayız. Seçim dönemleri Galatasaray için önemli, bayram dönemleri. 25 Mayıs’ta yeni başkanı seçmek üzere bir araya gelecek. Çok adaylı bir seçim Galatasaray için en önemli husustur. Bunun böyle olması beni ve arkadaşlarımı memnun etmiştir. Herkes Galatasaray’a daha iyi hizmet vermek için yarışa giriyor. Biz zaten 2 senelik bir dönemi tamamlıyoruz. Bundan sonraki dönemde de genel kurulun onaylayacağı listeler hizmet etmeye devam edecektir. Seçim döneminin hayırlı olmasını, Galatasaray’ı daha güzel günlere taşımak için emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Galatasaray'da seçim bir başkadır! Siyaset, ekonomi ve Erden TimurGalatasaray’da seçim bir başkadır! Siyaset, ekonomi ve Erden Timur

Futbolda son düzlüğe geldik. Hafta sonu kadın futbol takımımız şampiyonluk maçına çıkıyor. Bütün taraftarımızı bekliyorum. Süper Lig’de de şampiyonluğu kovalıyoruz. Seçim dönemi aynı döneme denk geldi ama şu anda ilgilendiğimiz konu, konsantrasyonumuzun bozulmaması. Herkes, bu yarışta, bu konsantrasyonunun bozulmaması için çalışması. Sportif AŞ seçimden sonraki bir karar. Bizim bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor. Sürecin netleşmesi ancak seçimden sonra olur.” diye konuştu.

İşte Özbek’in listesi

Dursun Özbek, Erden Timur’la alakalı olarak “Ben 7 senedir birlikte çalışıyorum Erden Timur’la. Bir Galatasaray sevdalısı. Galatasaray’a hizmet aşkıyla yanan bir arkadaşım. Hiçbir Galatasaray sevdalısı hizmet etmekten geri duramaz. Dışarıda tartışıldığı şekilde düşünmeyin. Seçimden sonra Galatasaray’a hizmet etmek isteyen herkesle beraber oluruz” dedi. Özbek’in ortaya çıkan listesinde Erden Timur’un yanı sıra yer alması beklenen Abdürrahim Albayrak’ın da yer almaması dikkat çekti.

 

Dursun Özbek’in listesi belli oldu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.