Dursun Özbek Kahramanmaraş’ı ziyaret etti

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 6 Şubat’ta gerçekleşen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş’ı ziyaret etti.

Spor 6 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Dursun Özbek Kahramanmaraş'ı ziyaret etti.

6 Şubat, tarihe kara bir tarih olarak geçti. Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler, 11 ilimizi etkiledi ve ülkeyi yasa boğdu. O tarihten itibaren birçok spor kulübü bölgeye yardım etmek adına kolları sıvadı. Bu kulüplerden biri geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray’dı. İstanbul ekibinin başkanı Dursun Özbek Kahramanmaraş’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Özbek gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında “Sayın Başkan’a da Sayın Bakan’a da bazı sözler vermiştik ki birçok vatandaş konaklama imkanını kaybetmişti onlara söz verdiğimiz ilk konteyner kenti bugün Valiliğe teslim edeceğiz. Orada hayat başladı, dolayısıyla bizim özellikle ikinci yapmak istediğimiz kalıcı konut projemiz de var. Kalıcı konut projesi için Sayın Bakan Mehmet Özhaseki ile görüştüm. Bu manada da onlardan destek istedik. Şu manada yerlerin yapılması ama ödemelerinin Galatasaray kulübü tarafından yapılacağı konusunda bir mutabakatımız var. Sayın Başkanıma da dedim ki elini çabuk tut. Sayın Bakanla görüş. Önce bu bölgeden de başlayabiliriz. Bu bölgede benim kişisel bir hassasiyetim de var.” açıklamasında bulundu.

Dursun Özbek Galatasaray’ın yardım şampiyonu olduğunu belirtirken bir gazetecinin “Galatasaray ile Kahramanmaraş’taki spor kulüplerinden birisinin hazırlık maçı sözü alalım mı?” sorusuna Özbek, “Seve seve çok güzel olur” cevabını verdi.

Galatasaray 25 maçı cebe koydu! 1 milyar TLGalatasaray 25 maçı cebe koydu! 1 milyar TL

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.