Dursun Özbek numara verdi: 2, 8 ve 10

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Aydın'da Kuşadası Galatasaraylılar Derneği'ni ziyaret etti. Toplantıda konuşan Özbek transfere işaret etti, "2, 8 ve 10 numarada transfer yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Spor 25 Haziran 2024
Dursun Özbek transferdeki öncelikli mevkileri açıkladı.

Süper Lig’de son iki sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray’da rekor oyla yeniden başkanlığa seçilen Dursun Özbek temaslarını sürdürüyor. Başkan Özbek Aydın’ın Kuşadası ilçesindeki Kuşadası Galatasaraylılar Derneği’ni ziyaret etti. Toplantıya şehirde bulunan Galatasaray taraftarları da büyük ilgi gösterdi. Dursun Özbek kendisine uzatılan formaları imzaladı.

‘Nokta transferler yapacağız’

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek dernekte transfere değindi. Soruları yanıtlayan Özbek şu ifadeleri kullandı:

“Konuyla ilgili Perşembe günü bir toplantı yapacağız. Bazı eksiklerimiz var. Özellikle 2, 8 ve 10 numarada transfer yapmayı düşünüyoruz. Kanat transferleri için yine yerli oyuncularla görüşüyoruz. Yabancı transferinde sınırlamalar geldiği için elimizde satmamız gereken oyuncular da var. Transfer açısından zor bir sene olacak. Avrupa Kupası’nın devam ediyor olması da transferi yavaşlattı. Herkes turnuvadaki oyuncu performanslarına göre transfer yapmayı planlıyor. Biz de temaslarımızı sürdürüyoruz. Takımın omurgasını koruyup, nokta transferler yapacağız. Takımın iskeletini bozmadan takviyeler yaparak önümüzdeki sene yine şampiyon olacağız”

Kendisine Çekya karşısında maça çıkmaya hazırlanan A Milli Takım ile ilgili soru da yöneltilen Özbek, “Milli takımı yönetenler şu anda eleştiriliyor. Böyle yapmayalım. Çünkü milli takımımız Çekya ile çok önemli bir maça çıkacak ve morale ihtiyaçları var. Bu nedenle bence alınacak sonucu beklemek lazım. Ben buradan milli takımımızda oynayan tüm oyucularımıza başarılar diliyorum. Bizi gururlandırmaları için moralli olmaları lazım. İnşallah Çekya maçında başarılı bir sonuç alıp bir üst tura da çıkacağımızı düşünüyorum” dedi.

Bankalar Birliği’nden birkaç ay içerisinde çıkacaklarını yineleyen Özbek yoğun ilgi arasında dernekten ayrıldı.

Şampiyonların sosyal medya ligi: Real Madrid zirvede, Galatasaray beşinciŞampiyonların sosyal medya ligi: Real Madrid zirvede, Galatasaray beşinci

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.