Eda Erdem, voleybolu ne zaman bırakacağını açıkladı

Paris Olimpiyatları'nda ikide iki yapan Filenin Sultanları'nın kaptanı Eda Erdem, voleyboldan özel hayatına kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Spor 2 Ağustos 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Eda Erdem emekli olduktan sonra sporun içinde kalmak istediğini söyledi.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe kaptanı Eda Erdem Dündar, Selamlique İstanbul’un ‘1 Fincan Kahve 40 Soru’ programına konuk oldu. Milli sporcu, voleybol haricindeki hedeflerinin sorulması üzerine şunları söyledi: “Şu an iki yıl daha voleybol oynamayı düşünüyorum ama sonrasında sporun içinde kalmak istiyorum.”

Bir maçı kolay kazanmaktansa geriden gelerek kazanmanın daha keyifli olduğunu belirten Türkiye Milli Takım kaptanı “Onun verdiği keyif çok daha başka” dedi. ‘Hayatta sorunları konuşarak mı yoksa smaçla mı çözersin?’ sorusunu Eda Erdem şöyle yanıtladı: “Eğer yakın çevremle ilgili bir şey ise muhakkak konuşarak çözmeyi tercih ederim. Ama tanımadığım birisi ise de sert bir smaçla da bloklayıp tamamıyla hayatımdan çıkarabilirim.”
Antrenmanları asla kaçırmadığını ve çok disiplinli olduğunu söyleyen sporcu, “İşim her zaman benim için öncelikli. Hayatımdaki önceliklerim arasında ilk sırada yer alıyor” diye konuştu. Takım arkadaşları arasında en iyi kahveyi kimin yaptığının sorulmasına üzerine Filenin Sultanları’nın kaptanı, “Aklıma direkt Cansu geliyor. Oda arkadaşım. Tam bir kahve tiryakisi. O olur bence” yanıtını verdi. Eda Erdem Dündar, takım arkadaşlarının kendisini nasıl tanımlayacağını ise şöyle anlattı: “Öncelikle kaptan derler diye düşünüyorum. Hırslı ve çalışkan. Yanına belki disiplinli de diyebilirler.”

Filenin Sultanları tam yol ileriFilenin Sultanları tam yol ileri

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.