Finlandiya morali… Efeler kendine geldi

Filenin Efeleri, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu beşinci maçında Finlandiya'yı 3-2 mağlup ederek ikinci galibiyetini aldı.

Spor 7 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Milliler beş set sonunda maçı kazanmayı başardı.

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Japonya’da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Oyunları elemelerinde Finlandiya ile karşılaştı. Yoyogi National Salonu’nda yapılan maçın ilk iki setinde üstün bir oyun sergileyen milliler 25-22 ve 25-23’lük setlerle 2-0 öne geçti. Filenin Efeleri, çekişmeli geçen üçüncü ve dördüncü seti aynı sonuçla 25-23 kaybetti. Karşılaşmanın final setine iyi başlayan milli voıleybolcular seti 15-8, maçı da 3-2 kazandı.

Anadolu Efes sonunu getiremedi, Barcelona galibiyetle başladıAnadolu Efes sonunu getiremedi, Barcelona galibiyetle başladı

Filenin Efeleri, bu sonuçla B Grubu’nda 2. galibiyetini aldı. Milliler elemelerdeki altıncı maçında cumartesi saat 04.00’te Mısır ile karşılaşacak.  Olimpiyat Elemeleri’nde gruplarını ilk iki sırada tamamlayan ülkeler, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkı elde edecek. Slovenya, AB ve Japonya’ya yenilen Filenin Efeleri’nin ilk ikiye girme şansı bulunmuyor.

Filenin Sultanları Türkiye'de: Sanırım kendimi ölümsüzleştirdimFilenin Sultanları Türkiye’de: Sanırım kendimi ölümsüzleştirdim

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.