‘Ekonomiden kurtarandan Allah razı…’

Son 21 maçını kazanarak Milletler Ligi, Avrupa şampiyonu olan ve Paris Olimpiyatları'na gitme hakkı kazanan Filenin Sultanları, Japonya'dan Türkiye'ye 'Business Class'ta seyahat ederek dönüyor.

Spor 25 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Bütün hedeflerine ulaşan voleybolcular Japonya'dan Türkiye'ye dönüyor.

Tokyo’da yaptığı yedi maçı da kazanarak 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkı kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı Türkiye’ye bu sefer ‘business class’ ta seyahat ederek dönüyor. Filenin Sultanları’nın oyuncularından Derya Cebecioğlu, Instagram’dan Tokyo-İstanbul uçağından hikaye paylaştı. Milli oyuncular, ‘business class’ bölümünde seyahat ederken Cebecioğlu paylaşımına “Ekonomiden kurtarana Allah razı…” dedi.

Milli voleybolcular rahat rahat ayaklarını uzatmanın sevincini yaşadı.

Sporcuların ayağını rahatlıkla uzattığı bir kare de hikayede yer aldı. Milli voleyboycular Avrupa şampiyonu olduktan sonra Belçika’dan Türkiye’ye ekonomi sınıfında dönmüştü.

Sultanlar'ın harika yazı... Boşuna çekilmedi bunca acılarSultanlar’ın harika yazı… Boşuna çekilmedi bunca acılar

Pasta kesildi, seyahat paketi aldılar

Türk Hava Yolları, TK51 Tokyo-İstanbul seferi ile millilerimizi İstanbul’a business koltuklarda getirirken, voleybolculara jest yaptı. Kutlamalar için uçakta pasta kesilirken 1 haftalık ‘Turkish Airlines Holidays’ seyahat paketi de tüm takıma verildi.  Uçuş esnasında Filenin Sultanları için sürpriz bir anons da yapıldı. Anonsta “Değerli yolcularımız, şu an uçağımızda Avrupa Şampiyonu olarak bizlere bu büyük gururu yaşatan A Milli Kadın Voleybol Takımı’mız da bulunuyor. Japonya’dan 2024 Paris Olimpiyat Oyunlarına katılmaya hak kazanarak ayrılan Filenin Sultanları’na bu başarı için Türk Hava Yolları ailesi adına teşekkürlerimizi iletiyoruz. Milli bayrak taşıyıcı olarak Avrupa Şampiyonu sultanlarımızı, Paris’e ve daha büyük başarılara taşımayı heyecanla bekliyor, hepinize iyi uçuşlar diliyoruz” denildi.

A Milli Futbol takımı, Belçika’daki Japonya maçına özel uçakla gitti.Avrupa Şampiyonu olarak ülkeyi ayağa kaldıran Filenin Sultanları Tokyo’ya tarifeli ve aktarmalı uçakla gitmişti. 9 Eylül akşamı İstanbul Havalimanı’ndan 21.50’de kalkan Seul aktarmalı Tokyo uçağına binen voleybolcular 16 saati bulan yolculukla Japonya’ya ulaşmıştı.

Futbol takımına özel uçak

10 Eylül’de A Milli Futbol Takımı Japonya ile oynayacağı hazırlık maçı için Hollanda’ya giderken özel uçak tahsis edilmesi tepkilere neden olmuştu. Bunun nedeniyse futbol takımı sponsorlarından birinin uçağı tahsis etmesiydi.

Elemeler bitti, Sultanlar’ın olimpiyattaki diğer 5 rakibi netleştiElemeler bitti, Sultanlar’ın olimpiyattaki diğer 5 rakibi netleşti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.