Eksik Beşiktaş zorlu Antalyaspor virajında

Süper Lig'de Beşiktaş önemli altı oyuncusundan yoksun olarak Antalyaspor deplasmanına gitti. Burak Yılmaz yönetimindeki siyah beyazlılarda satalkıtan çokan Tayyip Talha Sanuç uzun süre sonra kadroda yer aldı.

Spor 5 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Beşiktaş, Antalya'da coşkulu bir taraftar grubu karşıladı.

Beşiktaş, Süper Lig’in 11. haftasında Antalyaspor’la deplasmanda karşılaşacak. Corendon Airlines Park’ta oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Maç beIN Sports 1 kanalından canlı olarak verilecek.

Geride kalan 10 haftayı 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alan Beşiktaş 19 puan topladı. Üçer galibiyet ve beraberliğin yanı sıra 4 de mağlubiyeti bulunan Antalyaspor ise 12 puanda.

Galatasaray'dan Muslera açıklaması: Bayern Münih maçında yokGalatasaray’dan Muslera açıklaması: Bayern Münih maçında yok

Beşiktaş’ta eksikler can sıkıyor

Beşiktaş’ta Gaziantep FK maçında sakatlanan Rachid Ghezzal’ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Daniel Amartey, Omar Colley, Arthur Masuaku ve hasta olduğu açıklanan Vincent Aboubakar kadroda yer almadı. Ayrıca kırmızı kart cezalısı Amir Hadziahmetovic de Antalya’ya götürülmedi.

Çebi: Önümüzdeki hafta sonu kararımı açıklayacağımÇebi: Önümüzdeki hafta sonu kararımı açıklayacağım

Tayyip Talha Sanuç kadroda

Geçen sezon Kadıköy’de Fenerbahçe ile yapılan maçta sakatlanan stoper Tayyip Talha Sanuç geri dönüş sürecinin yaklaşması nedeniyle kamp kadrosunda dahil edildi. Ancak oyuncu maçta süre almayacak.
Siyah-beyazlıların Antalyaspor maçının kadrosunda yer alan oyuncular şöyle: Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Onur Bulut, Ante Rebic, Salih Uçan, Cenk Tosun, Milot Rashica, Alex Oxlade-Chamberlain, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Valentin Rosier, Eric Bailly, Jackson Muleka, Yakup Arda Kılıç, Jean Onana, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Gedson Fernandes, Gökhan İnler, Semih Kılıçsoy, Tayyip Talha Sanuç.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.