Emre Mor ‘Alioski ile evlenirim’ espirisinden pişman oldu

Fenerbahçe'den kiralık olarak Karagümrük'e giden Emre Mor, eski takım arkadaşı Alioski ile çok iyi anlaştığını belirterek 'Eğer bir adamla evlenmem gerekse onunla evlenebilirim' dedi. Tepkiler üzerine fotoğraflı paylaşım yaptı.

Spor 2 Mart 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Emre Mor ve Alioski geçen sezon Fenerbahçe'de beraber forma giydi.

Fenerbahçe’den kış transfer döneminde eski takımı Karagümrük’e giden Emre Mor, şampiyonluk yarışından, kariyerine, anlaştığı futbolculardan milli takıma kadar bir çok konuda açıklamalarda bulundu. En iyi anlaştığı futbolcunun geçen sezon Fenerbahçe’de forma giyen Makedon futbolcu Alioski olduğunu belirten Emre Mor, “Eğer bir adamla evlenmem gerekse Alioski ile evlenebilirim” dedi. Gelen tepkiler üzerine sosyal medyasından açıklama yaptı. 26 yaşındaki futbolcunun Hürriyet gazetesine yaptığı açıklamalar şöyle…

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yaptığı çılgınca: Süper Lig’de bu yıl masayı çevirdiğinizde işler daha heyecanlı. Alt sıralar üst sıralardan daha heyecanlı. Türk futbolunun 50 yıl öncesini bilmiyorum tabi ama Galatasaray ve Fenerbahçe’nin bu yıl yaptıkları şey biraz çılgınca. Neredeyse her maçı kazanıyorlar. Yani onlar şampiyonluk için savaşıyorlar, aynı zamanda alt sıralarda da bir savaş var.

Dortmund’da mental olarak hazır değildim: Hayat devam ediyor ve hayat böyle bir şey. Bazıları sakatlanıyor bazıları şanslı oluyor. Benim için her şey karışıktı. Dortmund’dayken mental olarak hazır değildim. Kötü bir insan olduğumdan değil herkesle mücadele etmek istedim ama tecrübem yoktu. Gençlik yıllarımda kimse bana futbolcu olarak nasıl hareket etmem gerektiğini öğretmedi.
Yeteneğimle olmam gereken yerde değilim: Sonuç olarak yeteneğimle olmam gereken yerde belki de değilim. Ama şu an sadece geleceğe odaklanmış durumdayım. Kariyerimin bitmesi için önümde daha on yıl var. Kendimle gurur duyacağım bir noktaya hala ulaşabilirim.

Emre Mor, A Milli Takım’a seçilmesi gerektiğine inanıyor.

Milli Takım’a seçilmem gerektiğine inanıyorum: Daha önce de seçilmediğimde milli takımda olmam gerektiğini düşündüğüm zamanlar oldu. Herkes değişik bakış açılarına sahip. Teknik direktöre gidip iki yıl önce beni neden seçmedin diyemem. Ben seçilmem gerektiğini inanıyorum ama bu futbol. İlk 11’de başlaması gerektiğine inanan bir çok oyuncu vardır ama teknik direktör inanmaz. Kim haklı kim haksız? Bir çok insanın milli takıma dönmeyi hak ettiğine inanıyorum. Aynı zamanda sakatlık yaşadığım bir zamanda çağrıldım.

En iyi takım arkadaşım Alioski: Tüm zamanlarda en iyi anlaştığım takım arkadaşım Alioski’ydi. Ben ve Alioski… eğer bir adamla evlenmem gerekse Alioski ile evlenebilirim. Beraber çok iyiyiz. Onu ilk gördüğüm andan itibaren çok iyi anlaştık. Hala konuşuyoruz. İki ay önce tatilde buluştuk.

Emre Mor kız arkadaşıya fotoğrafını paylaştı.

Sosyal medyasından açıklama yaptı

Emre Mor, sosyal medyasından kız arkadaşıyla birlikte fotoğrafını paylaşarak, “Röportajdaki espriyi garip bir şekilde yanlış anlayanlar için: Merak etmeyin kız arkadaşım var ve bununla mutluyum” notunu düştü.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.