Enis Destan’ın annesinden geri adım

Trabzonspor forması giyen Enis Destan'ın annesi Gül Destan sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaptı. Paylaşımların ilk aşamada Abdullah Avcı'yı hedef aldığı belirtildi. Destan geri adım atarak oğlunun sürelerinin artmasını istedi.

Spor 19 Ağustos 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Enis Destan'ın annesi geri adım attı.

Trabzonspor’un 22 yaşındaki golcüsü Enis Destan’ın annesi Gül Destan oğlunun sürelerinin yetersiz olduğu düşüncesiyle Instagram hesabından paylaşımlar yapmış ve sert sözlerle Abdullah Avcı’yı eleştirmişti.

Destan “Sayın hocam buradan sesleniyorum. Oğlum Enis ile aranızda ne sorun var? Enis oynamak istiyor! Siz son 5 veya 10 dakikada süre veriyorsunuz. O yetmiyor bir de ters konuşuyorsunuz. Takım kaç haftadır yeniliyor. Son derece üzgün bir de üstüne gidiyorsunuz! Neden? Enis’in kılına zarar gelirse dünyayı dar ederim! Bunu herkes bilsin! Enis, pırıl pırıl yetenekli pivot santrfor. Süre verildiği takdirde elinden gelenin fazlasını yapıyor. Enis takımı için sahada savaş verirken hakemle tartışabilir. Gayet normal. Takımı önemsemese, değer vermese umrunda bile olmaz. Bunun için bahanelere sığınıp da Enis’e hakaret edemezsiniz! Siz defalarca arayarak Enis’i transfer ettiniz şimdi neden bu şekilde davranıyorsunuz? Diğerini 90 dakika, Enis’i 5 dakika… Sizin adaletiniz bu mu? Enis takımın 1. forveti olması gerekirken… Sizlere diyorum ki oğlumla uğraşmayın! Sonra sizinle de uğraşırlar bilmem anlatabildim mi? Oğlunuz yaşında, bir baba gibi davranın. Kaybetmezsiniz. Kazanırsınız. Bilmem anlatabildim mi?” demişti.

Gül Destan sonra bir paylaşım daha yaptı, önceki paylaşımından geri adım attı ve “Timsahlar her zamanki gibi yine ortalığı karıştırmaya çıkmışlar. Allah ıslah etsin. Kötü her yerde kötüdür, değişmez. Benim ve oğlumun hocamızla hiçbir sorunumuz yok olmaz da. Tek kızdığım nokta Enis’in çok az süre alması. Enis futbol hastası. Takımını çok seviyor ve üstlere taşımak istiyor. Takım yenilince çok çok üzülüyor. Onun için de sinirleniyor, öfkeleniyor. Haklı olarak takımın 1. forveti olması gerekirken son 5 veya 10 dakika süre verilmesi çok büyük haksızlık. Kim olsa öfkelenir. Ben de bir anne olarak çocuğumun üzülmesini istemiyorum. Olay bu…” dedi.

Viyana'da valsi Trabzonspor değil Rapid yaptıViyana’da valsi Trabzonspor değil Rapid yaptı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.