Enner Valencia Internacional’de zor günler geçiriyor… Dışlanma ve tartışma

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra takımdan ayrılan Enner Valencia, gittiği Internacional'de takım arkadaşlarınca dışlandı, teknik koordinatörle tartıştı.

Spor 7 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Valencia, teknik koordinatör Magrao'yu itti.

Fenerbahçe formasıyla Süper Lig’de gol kralı olan Enner Valencia, sözleşmesi bittiktan sonra Brezilya’nın Internacional takımına imza attı. Ancak Ekvadorlu futbolcu burada zor günler geçiriyor. İlk 4 maçını gol atamadan geçen 33 yaşındaki futbolcu, geçen hafta siftah yapmıştı.
Internacional, bu hafta kendi evinde Corinthians’ı konuk etti.

Valencia büyüyü bozdu, siftah yaptıValencia büyüyü bozdu, siftah yaptı

Son dakikalara 2-1 yenik durumda giren ev sahibinde 89. dakikada Enner Valencia, Mauricio’nun yerine oyuna girdi. 90+2’de Internacional defans oyuncusu Carlos de Pena kırmızı kart gördü. 90+9’da ise sahneye Valencia çıktı. Yine Süper Lig’de Antalyaspor forması giyen Luis Adriano’yu topla buluşturan Ekvadorlu takımının 2-2 beraberliği yakalamasını sağladı.

Takım arkadaşları onu kutlamadı, tartışma çıktı

Golü atan eski Antalyasporlu Luis Adriano ve takımın geri kalanı golü kutlarken Valencia’nın yanına kimse gitmedi. Buna sinirlenen Valencia’da maç bittikten sonra sahayı sinirli bir şekilde terk ederken kulübün simgelerinden kabul edilen teknik koordinatör Magrao ile tartışmaya başladı. Valencia, Magrao’yu iterek tartışmayı fiziksel temasa geçirdi. Valencia, Internacional taraftarlarınca konvoylarla karşılanmıştı. Kulübün bundan sonra nasıl bir tavır alacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Eski Fenerbahçeli Roberto Soldado futbolu bıraktıEski Fenerbahçeli Roberto Soldado futbolu bıraktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.