Ergin Ataman: Scottie Wilbekin milli takıma gelmeyi reddetti

A Milli Basketbol Takımı koçu Ergin Ataman çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ataman, devşirme oyuncularla alakalı sıkıntıları olduğunu ve Shane Larkin’in sakatlığı yüzünden kampa gelmediğini Scottie Wilbekin’in de gelmeyi reddettiğini belirtti.

Spor 10 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Ataman sert konuştu.

A Milli Basketbol Takımı koçu Ergin Ataman çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ataman devşirme oyuncuların ikisinin de kadroya dahil olmadığını belirterek “Larkin, kampın başında Türkiye’ye geldi ama dizinde çok ciddi bir kemik ödemi tespit edildi. Dün yeniden MR’ı çekildi, cuma günü karar vereceğiz. Wilbekin, tüm uğraşlarımıza rağmen takıma katılmayı reddetti.” dedi.

Ayrıca Cedi Osman’ın bu yaz için affını istediğini belirten Ataman “Ülkenin en iyi sporcularının A Milli Takımda olması gerekiyor. Bu jenerasyonun hepsini aynı anda kullanamıyoruz. NBA’de olan oyuncularımız bazı dönemlerde dinlenmeyi tercih ediyor. Bu konuda bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Bu tamamen vicdani manevi bir hissiyat” sözlerini söyledi.

Deneyimli isim Panathinaikos’un başkanı Giannakopoulos’la ilişkisi hakkında “Panathinaikos başkanı ile iyi bir uyumumuz var, o da çok hırslı ve istekli. Başkanımız transfer yapmayı seviyor, belki bir bomba transferimiz daha olabilir. Artık bir diğer takımınız da Panathinaikos olsun.” dedi.

Kadınlar EuroLeague’de gruplar belli olduKadınlar EuroLeague’de gruplar belli oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.