Ertuğrul Doğan: 1 milyar lira gider var

Trabzonspor’da Başkan Ertuğrul Doğan kulübün borç durumundan bahsettiği açıklamalarında transfer gelişmelerinden de bahsetti.

Spor 7 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Ertuğrul Doğan'dan çarpıcı açıklamalar.

Trabzonspor’da Başkan Ertuğrul Doğan göreve geldikleri günden bu yana 37 milyon Euro borç ödediklerini belirtti. Doğan, son şampiyonluktan beri kulübün yaklaşık 1 milyar lira açık verdiğini de ekledi ve yeni stadyum isim sponsorluğu görüşmelerinin de bir hafta ya da 10 gün içinde sonuçlanacağını açıkladı.

Mountassir Lahtimi konusundaysa oyuncunun Trabzon’a dönmek istemediğini belirten Doğan tüm uyarılara rağmen Faslı ismin kampa gelmediğini söyledi. Başkan, basketbol şubesi için de sponsor arayışlarının devam ettiğini öne sürdü.

Nenad Bjelica: Trabzonspor 4-3-3 oynayacakNenad Bjelica: Trabzonspor 4-3-3 oynayacak

Yunan futbolcular Bakasetas ve Siopis hakkında da konuşan başkan “Biz teklifleri 3 gün önce kendilerine ilettik. Henüz kampa katılmadılar. Cumartesi gününden sonra geldiklerinden sonra kendileriyle görüşeceğiz. Ama resmi tekliflerimizi yaptık” dedi. Uğurcan Çakır’ın takımdan ayrılıp ayrılmayacağıyla alakalı soruya “Ben ‘Uğurcan’ı Türkiye’de bir kulübe satmam’ dedim. Satmam da. Ancak Uğurcan gelip Avrupa’ya gitmek isterse kendisine kolaylık sağlama konusunda söz verdik, sözümüzü tutarız” şeklinde konuştu. Başkan ayrıca Bjelica’nın onayladığı 3 oyuncuyu transfer ettiklerini ve 2 oyuncuyla da anlaşma noktasında olduklarını vurguladı.

Real Madrid’e transfer olan Arda Güler’le alakalı da konuşan Doğan “Arda Güler, tebrik ediyorum kendisini. Çok değerli, genç bir oyuncu, çok beyefendi bir oyuncu. Hareketlerinden, her şeyinden belli. İlk başta ailesine teşekkür etmek lazım, böyle bir evlat yetiştirdikleri için. Hocalarını kutlamak lazım, böyle bir oyuncuyu Türk futboluna kattıkları için. Kendisini de kutluyorum” dedi.

O şimdi Real Madridli: Arda Güler'i 18'inde zirveye çıkaran peri masalıO şimdi Real Madridli: Arda Güler’i 18’inde zirveye çıkaran peri masalı

Doğan, 2010-11 sezonuyla alakalı gelen soruyaysa “2010-11 sezonu şampiyonu Trabzonspor’dur. Bu konu bizim için tartışmaya kapalıdır” şeklinde yanıt verdi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.