Ertuğrul Doğan: Uğurcan Çakır için Galatasaray yöneticilerinin talebi dahi olamaz

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kaptan Uğurcan Çakır'ın Türkiye'de herhangi bir takıma transferinin mümkün olmayacağını söyledi, Mehmet Can Aydın ile Petkovic'in son durumu hakkında bilgi verdi.

Spor 29 Temmuz 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Trabzonspor Başkanı, Uğurcan Çakır'a Avrupa'dan teklif gelmesi durumunda kolaylık sağlayacağını söyledi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Uğurcan Çakır’ın Türkiye’deki hiçbir takıma gitmeyeceğini, ancak Avrupa’dan uygun bir teklif gelirse durumu değerlendirebileceklerini belirtti. TRT Spor’da açıklamalarda bulunan Doğan’ın sözleri özetle şöyle…

Trabzonspor'dan Galatasaray'a Uğurcan Çakır göndermesi: Pışık!Trabzonspor’dan Galatasaray’a Uğurcan Çakır göndermesi: Pışık!

Uğurcan Çakır Galatasaray’a satılmayacak: Uğurcan Çakır için geçen yıl Avrupa’dan resmi teklif geldi, bu yıl ise öyle bir şey yok. Avrupa’dan yakışacak bir talip olursa, verdiğimiz sözden kaynaklı görüşmemiz olabilir. Galatasaray’a satılmayacak. Trabzonspor kaptanını kimse alamaz. Öyle bir dünya yok. Herhangi bir Galatasaray yöneticisinin talebi dahi olamaz. Trabzonspor kaptanını kimse isteyemez. Avrupa’dan birçok talibi oldu Uğurcan’ın bugüne kadar, bu arada Uğurcan da herhangi bir takımın formasını giymez Türkiye’den. Öyle bir Trabzonsporlu Uğurcan. Avrupa’dan yakışacak bir talip olursa, verdiğimiz sözden kaynaklı görüşmemiz olabilir. Ama öyle bir şey de yok. Uğurcan’ın konsantrasyonu şu anda Trabzonspor. Bunlar yalan gündemler.

Mehmet Can Aydın ile sözleşme imzalandı: Schalke 04’ten Mehmet Can Aydın, transferini bitirdik. Kontratı geldi. Kendisini Trabzon’a getireceğiz. Bitti, anlaşmayı imzalamışlar.

Trabzonspor'a darbe: Mislav Orsic 9 ay yokTrabzonspor’a darbe: Mislav Orsic 9 ay yok

Petkovic’e Şampiyonlar Ligi rötarı: Onun haricinde kontrat aşamasına gelen 2 oyuncu var. Danimarkalı bir oyuncu bulunuyor. Petkovic ile alakalı ciddi çalışmamız var. Orada Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynuyorlar. Oyuncunun satışını geciktiriyor. Bekleme süresi bundan dolayı.

Trabzonspor satılacak en son kulüp: Trabzonspor satışı konusu gündemde yok. Böyle bir teklif de yok. Türkiye’de böyle bir süreç başlarsa da en son satılacak kulüp Trabzonspor’dur.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.