Ertuğrul Doğan’dan hakeme tepki taraftara çağrı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün resmi kanallarından paylaşılan bir açıklama yayınladı. Doğan Fenerbahçe maçındaki hakem yönetimine tepki gösterirken taraftarlara da çağrı yaptı.

Spor 8 Kasım 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Trabzonspor başkanına 45 gün ceza geldi.

Son olarak Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-2 mağlup eden Trabzonspor’da başkan Ertuğrul Doğan imzalı bir açıklama yayınlandı. Doğan’ın açıklaması “Geçtiğimiz hafta oynadığımız Fenerbahçe maçında hepimizin gözleri önünde bir tiyatro seyrettik. Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak; bu müsabakanın hakemleriyle ilgili verilecek kararları yakından takip ettiğimizi belirtmek istiyorum. Biz; camiamızın birlik ve beraberlik içinde olduğunda nelerin üstesinden geldiğini çok iyi biliyoruz. Bu inançla; önümüzdeki süreci kazanacağımız yeni zaferlerle birlikte çok daha güçlü tamamlayacağız.” cümleleriyle başladı.

Başkan açıklamasının devamın cuma günü oynanacak Konyaspor maçında taraftarı tribüne davet ederken “İnanıyoruz ki; sizlerin coşkusu ve desteğiyle birlikte daha çok başarılar elde edeceğiz. Konyaspor maçında hocamızın dediği gibi; birlikte hücum, birlikte savunma yapacak, futbolcularımıza tam anlamıyla destek olacak ve zaferin yolunu açacağız. Tüm taraftarlarımızı; teknik direktörümüz Abdullah Avcı ve futbolcularımıza destek olmak için Papara Park’a bekliyoruz. Büyük zaferler; büyük hayallerin ve kararlılığın sonucudur.” dedi.

Trabzonspor sezona Nenad Bjelica yönetiminde başladıktan sonra eski teknik direktörü Abdullah Avcı’yla anlaşmıştı. Son olarak zorlu Kadıköy deplasmanından galibiyetle çıkan takım 11 hafta sonunda topladığı 19 puanla ligin 4. sırasında.

Fenerbahçe, Karadeniz'in hırçın dalgalarını bir türlü aşamıyor!Fenerbahçe, Karadeniz’in hırçın dalgalarını bir türlü aşamıyor!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.