Erzurumspor 75’ten sonra hayata döndü

1. Lig'de küme düşmeme mücadelesi veren Erzurumspor, 75. dakikasına 2-0 yenik girdiği maçta Bandırmaspor'u deplasmanda 4-2 yendi. 2-0 üstünlüğünü koruyamayan Altınordu Bandırma'ya karşı tek puanla yetindi. Sakaryaspor haftayı 1 puanla kapadı.

Spor 25 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Erzurumspor, Bandırma deplasmanında çok kiritk bir 3 puan aldı.

Erzurumspor kendisi açısından büyük önem taşıyan maçta Bandırmaspor’u yenerek küme düşme bölgesindeki Gençlerbirliği ile farkı 5 puana çıkardı. 75. dakikaya kadar Erurumspor için hiçbir şey iyi gitmiyordu. Bahdımaspor, kendi sahasındaki maçta 38’de İvan Saponjic ve 57’de Caner Hüseyin Bağ’ın golleriyle 2-0’lık üstünlüğü yakaladı. Maçın dönüm noktası ise Erzurumspor’un 75. dakikada Muhammed Furkan Özhan’ın ağlara gönderdiği top oldu. Bakısını yoğunlaştıran Erzurumspor 89’da Eren Tozlu ile beraberliği sağladı. Bandırmaspor beraberlik golünün şokunu atlatamadan bir dakika sonra Rosheuvel’in golüyle yenik duruma düştü. 90+14’te Bandırmaspor riskleri göze almışken Rosheuvel Erzurumspor’a 4-2 galibiyeti getiren golü attı. Bu sonuçlar Erzurumspor puanını 33 yaptı. Play-off yarışında yara alan Bandırmaspor ise 50 puanda.

Rizespor ikincilik için pole pozisyona geçtiRizespor ikincilik için pole pozisyona geçti

Altınordu, Manisa FK karşısında 2-0’ı koruyamadı

Küme düşme bölgesini ilgilendiren diğer maçta Altınordu, Manisa FK’ya konuk oldu. Deplasmanda 18’de Kerim Alıcı ve 27’de Ali Özgün’ün golleriyle öne geçen Altınordu devreye 2-0 önde gitti. Play-off mücadelesi veren Manisa FK, ikinci yarıda 59’da Muhammet Taha Şahin ve 68’de penaltıdan Gakpa’nın ağlara gönderdiği toplarla 2-2 beraberliği sağladı. Karşılaşma bu skorla bitince Altınordu puanını 33’e çıkardı ve düşme hattında Gençlerbirliği ile puan farkını 5’e yükseltti. Manisa FK ise 50 puanda ve 10. sırada yer alıyor.

Büyükekşi 'Tekrar adayım' dedi, Lale Orta'ya sahip çıktı, Jesus'a yanıt verdiBüyükekşi ‘Tekrar adayım’ dedi, Lale Orta’ya sahip çıktı, Jesus’a yanıt verdi

Sakaryaspor puanı 87’de kurtardı

Sakaryaspor ligde iki yarışından düştükten sonra play-off’a hazırlanıyor. kendi evinde iddiası olmayan Boluspor’u konuk eden Tatangalar Dejvi Bregu’nun 40. dakikada penaltından attığı golle öne geçti. İkinci yarı baskısının arttıran Sakaryaspor 87. dakikada Mehmet Akyüz’ün ağları havalandırmasıyla beraberliği sağladı. Kalan dakikalarda sonuç değişmedi. Puanını 56’ya çıkaran Sakaryaspor 5. sırada yer alıyor. 48 puandaki Boluspor ise 11. durumda.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.